Хороскопът за утре

Животът

24-08-2014, 17:01

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Какво разкрива за теб древният хороскоп на сенките?

Деви - отношенията с любимия стават по-здрави

Овен

Утре и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Телец

Много неща Ви се получават по-добре от на другите, но това съвсем не означава, че трябва да вирите нос. Старайте се да не демонстрирате своето превъзходство, не давайте на заобикалящите излишни поводи за завист, и не будете у недроброжелателите съпернически дух. Денят е благоприятен, а от това трябва да се възползвате, за да решите действително важни за Вас въпроси. Бъдете внимателни, ако се занимавате с контактни видове спорт или физическа работа, изискваща участие на партньор: ако не разчитате на своите сили, може да нанесете някому травма. Едва ли у Вас ще възникнат проблеми със здравето, но недоволство от външността Ви е твърде възможно.

Близнаци

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, практически опит, умение да отчитате важността на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното влечение и финансовата заинтересованост ще бъдат допълнителен стимул за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени конфликти с ръководството, партньорите и колегите, както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Рак

През този ден Вашият любим човек най-сетне ще забележи, че нещо не Ви е наред , и ще си даде сметка, че е крайно време да направи нещо по силите си, за да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко възможно, че нещата да се получат.

Лъв

Утре ще проявите упорство при формулиране на своите идеи. Това е нещо типично за вас и едва ли ще има някой учуден. Освен това времето е превъзходно за общуване с децата и любимите хора. Обществената работа и свързаните с нея ангажименти , могат да доведат до пътувания. Развихрете своето въображение. Творческият подход към работата може да укрепи Вашето положение в бизнеса.

Дева

Утрешният ден ще бъде отделен за отношения с Вашия любим човек. През деня ще възникне ситуация, която ще изискава от Вас компромис и способност да преразгледате своите приоритети в името и за благото на вашата двойка. Ако направите това, което трябва да се направи, ще почувствате, че отношенията ви се променят към по- добро и стават по-здрави. В работата се придържайте към по- рано направения план и позволете на колегите, които са по- старши по длъжност, да Ви контролират.

Везни

През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в непрекъснато движение. В същото време ще предпочитате да следвате собствените си вкусове, и да не се отклонявате от направените по-рано планове. В резултат на това някои от приятелите и познатите просто няма да успеят да се срещнат с Вас, тъй като ще сте ангажирани с решаването на собствените си проблеми и задачи. Деловите пътувания може да съчетаете с разширяване на кръгозора. Реализацията на важни задчи не се препоръчва да оставите за късно вечерта: през тази част на денонощието вниманието Ви вече няма да е така концентрирано и ще бъдете по-малко организирани и експедитивни.

Скорпион

Не е нужно да воювате със своите желания – утре те са съвършено оправдани, а и също толкова безобидни. Заслужили сте си правото да се поглезите, та защо да не се възползвате от това? Ако все още не сте намерили своята „половинка”, трябва да се вслушате в интуицията си, и да направите решителната крачка към своето щастие. Има вероятност за възникване на трудности в общуването с членовете на семейството, но най-голяма е опасността от възникване на конфликт с родителите. Поведението Ви ще им се струва обидно, макар че по-късно ще се дадат сметка, че грешат...

Стрелец

Вашият любим човек утре няма да има желание да Ви пуска дори и за минута да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък - постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.

Козирог

През утрешния ден ще Ви се прииска по някакъв начин да се поглезите, а още повече - да Ви поглези любимия човек. Намекнете му за това, а после му дайте възможност и да изпълни Вашето желание. И ако Ви рабере, знайте, че наистина Ви е провървяло с него!

Водолей

През този ден звездите Ви препоръчват не само да си спомните за това, че имате чувство за хумор, но и бляскаво да го приложите на практика , което ще рече - при общуването със своя любим човек. Той ще оцени това и ще го рабере, а и много проблеми може да се решат още с тяхната поява, благодарение на здравия смях!

Риби

Утре Вашия любим човек ще направи нещо толкова неочаквано, че само ще можете да го гледате с огромни учудени очи. Звездите много искат да вярват, че упоменатото нещо ще бъде за Вас изключително приятно, радостно и удовлетворяващо