Спартак се подсили с трима нови

Близнаците Милен и Тодор Захариеви се присъединиха към плевенчани, също и Антонио Илиев

Близнаците Милен и Тодор Захариеви ще подсилят през новия сезон баскетболния тим на Спартак (Плевен), потвърди за BGbasket.com новият старши треньор Илия Станков. Освен тях към отбора се присъединява и Антонио Илиев. Трите нови попълнения ще се появят за първи път в зала "Балканстрой" днес от 18.00 часа, когато ще се проведе и първата тренировка на плевенския състав. Засега това са новите имена в тима, като ще се търси и център, който вероятно ще е чужденец. Както по-рано стана ясно за Спартак през следващия сезон няма да играят Александър Дяковски, Росен Софрониев, Саша Топчов, Ивайло Вучков и Джеймс Анакреон.

Антонио Илиев идва от Академик (Благоевград), където бе основна фигура в предните два сезона. През миналия той игра 20 мача в "А" група и завърши със средно по 10.8 точки и 5.5 борби.

Милен Захариев също пристига от Академик (Благоевград). Там той игра само през миналата година и в 20 срещи записа по 11.0 точки, 5.6 борби и 2.4 асистенции. 

Тодор Захариев пък бе част от бургаския Черноморец в последните сезони. През миналия той получи по-голяма роля в състава и със средно по 18.4 минути в НБЛ имаше по 7.8 точки, 2.6 борби и 1.8 асистенции.