Интересът към "Левски" с Веселин Плачков расте (ВИДЕО)

Гласили Димо Алексиев за ролята на Дякона, но Максим Генчев избрал плевенския актьор

Интересът към филма "Левски", в който ще гледаме плевенския актьор Веселин Плачков, расте с всеки изминал ден. Снимките на лентата завършиха в края на юни, а в момента се работи по монтажа на кадрите. Очаква се "Левски" да излезе на голям екран през февруари 2015-та година.

Официалната страница на проекта се радва на все повече внимание, видя "ПлевенУтре". Хората от продукцията пускат кадри от снимачния процес и малко по-малко успяват да разпалят интереса на аудиторията.

Всъщност малко хора знаят, че Веселин Плачков е попаднал с кастинг във филма, а колегата му от "Седем часа разлика" Димо Алексиев е бил първи вариант.

"Димо е бил предварително в представите на Максим Генчев, но после си е сменил концепцията за визията на филма. Не, че Димо Алексиев не се е справил като актьор или нещо такова - просто Максим е имал друга представа вече. И така се е спрял за мен. Това е творчески процес, много актьори са били сменяни. Дори и аз не знаех, дали няма да се случи и с мен", споделя Плачков пред "ПлевенУтре".

Вижте и първият тийзър на "Левски":