Хороскопът за 30 август

Риби - бъдете внимателни

Овен – 21.03 до 20.04 Денят ще ви донесе много положителни преживявания, но проявете повече внимание към постоянния си партньор още сутринта. Вероятни са леки спречквания по повод вашето нехайно отношение към семейни ангажименти. Обсъдете заедно важни за семейството дейности, стигнете до единодушие по важен проблем, заради който спорите отдавна. Внимавайте с увлеченията си да харчите пари. На работното ви място не ви очакват никакви изненади.

Телец – 21.04 до 21.05 Ангажирайте днес вниманието си със служебни задачи, но в края на работното време помислете какво сте обещали на близките си. Изпълнете поет ангажимент, за да не слушате вечерта упреци. Днес не е добре за вас да общувате с постоянно недоволни и мрънкащи хора. Податливи сте на влияние.

Близнаци – 22.05 до 21.06 Денят ще ви поднесе няколко изненади, но няма да се напрегнете много, тъй като някои от нещата сте ги предвидили вече. Внимавайте какво вършите в дома си – има вероятност от леки травми. Не посягайте към остри режещи предмети след 13.00 часа. Рак – 22.06 до 22.07 Денят няма да е от най-успешните за вас и работата ви ще върви малко трудно. Занимавайте се предимно с документацията си, с планиране. Ако се налага да вземате важни решения, мислете повече за последствията от тях, тъй като е много вероятно за момента да ви се вижда правилно нещо, но после да осмислите значителна грешка. При необходимост, търсете помощ. Важното е да предотвратите грешките.

Лъв – 23.07 до 23.08 Ще имате успех в начинанията си, но няма да довършите всичко предвидено. Вечерта преживеете много приятни моменти с членовете на семейството си и това ще оправи настроението ви абсолютно.

Дева – 24.08 до 23.09 Много е вероятно сутринта да прекалите със самоизтъкването си на работното място и да настроите колегите си негативно. Не подчертавайте постоянно колко добре се справяте с всичко. А и ще объркате доста неща от невнимание, поради което ще изпаднете в неловка ситуация.

Везни – 24.09 до 23.10 Имате нужда от сериозна почивка и време да обмислите някои важни неща, но на работното място ви чакат важни и отговорни задачи. Възможна е и проверка на свършеното през месеца. Поне вечерта идете на някакво интересно място и си починете добре. Скорпион – 24.10 до 22.11 Ще имате много ангажименти и ще е необходимо да проявите твърде голяма находчивост. Ако се наложи да се занимавате с домакинска работа или ремонти, се пазете от режещи предмети. Вечерта ще се чувствате доволни от изминалия ден, но и ще сте много отпаднали. Не се притеснявайте за здравето си, просто не си почивате достатъчно. Стрелец – 23.11 до 21.12 Сами днес ще трябва да решите дали да устоявате досегашна своя позиция или да предприемете нещо ново. Бъдете внимателни при избора и мислете в дългосрочен план. Не си помисляйте за смяна на работата. Не е време и да реорганизирате бизнеса си. Проявете търпение.

Козирог – 22.12 до 20.01 Днес е вероятно да се наложи спешна реакция, свързана с бизнеса ви. Не давайте обещания дори пред най-добрите си приятели, обстоятелствата ще ви попречат да ги изпълните. Вечерта се забавлявайте с приятели.

Водолей – 21.01 до 19.02 Денят ви ще бъде запълнен с много работа, но няма да се чувствате изморени. Енергията ви ще е достатъчно силна, в добър емоционален баланс сте и всичко това ще направи деня ви много полезен с оглед на бъдещите ви планове за професионална реализация.

Риби – 20.02 до 20.03 Възможно е да загубите придобивка, ако не сте достатъчно внимателни в своите решения. Не обсъждайте с колегите си на работното място как възнамерявате да постъпите спрямо неправилно решение на преките си началници. В личния ви живот назрява напрежение, вината за което е ваша.