Хороскопът за 2-ри септември

Телци - бъдете уверени

Овен – 21.03 до 20.04 Можете да започнете ново начинание, ако сте убедени, че сте преценили добре рисковете. Щом не сте сигурни в някои детайли, по-добре ще е да отложите началото на проекта си. Владейте нервите си през този вторник и не допускайте да влезете в дребнави разправии. Колкото и да ви се иска, не всичко ще стане по вашата воля. Притесняват ви финансови проблеми, но няма да имате много тежки затруднения.

Телец – 21.04 до 21.05 Бъдете много уверени днес, ако имате намерение да започнете ново начинание. Най-малката несигурност от ваша страна може да разколебае партньорите ви в бизнеса. Предстои напрегната работа и трябва да владеете нервите си, защото по същество вървите към успех. Помислете как да осигурите достатъчно финанси на семейството си по повод предстоящи положителни събития в дома ви. Не е нужно да сте разхитителни – проявете повече финес.

Близнаци – 22.05 до 21.06 Ще реагирате прекалено емоционално по някои не толкова значителни поводи. По-скоро трябва да мислите за важните неща в работата си, а не за дреболиите. Надявате се на някакви извънредни пари, но те няма да дойдат скоро, така че регулирайте харченето си според редовните доходи. При положение, че ви се вие свят, не се чудете какво хапче да лапнете, а прецените дали почивате достатъчно и дали начинът ви на хранене отговаря на изискванията за здравословен живот. Може да сте попрекалили с диетите за отслабване.

Рак – 22.06 до 22.07 Денят ще е много ползотворен за вас. Ще ви се отдаде възможност да покажете знанията и уменията си в различни области. Ще впечатлите околните със сръчността си. Погрижете се само да не прекалите и да получите заслужени укори. Заемете се по-сериозно с образованието или допълнителните си квалификации. Ако ви предстои изпит, бъдете по-самоуверени.

Лъв – 23.07 до 23.08 Деловите ви срещи ще са успешни, ако проявите достатъчно търпение и не се дразните от дребни неща. Не правете опити да си служите с непочтени средства, защото ще бъдете уличени. Следобед е вероятно да усетите голяма умора. Ако се появи силно главоболие, просто си починете. Колкото и да е здрава нервната ви система, все пак имате нужда от сериозна почивка.

Дева – 24.08 до 23.09 Ще имате достатъчно енергия да изпълните деловите си задачи, но побързайте да направите това до обяд. Следобед се заемете с някои ангажименти, които сте поели пред най-близките си хора. Днес не се доверявайте на всяка информация, която стигне до вас. Пестете парите си, не харчете излишно, защото скоро ще ви потрябват сериозни суми и то малко изненадващо за вас.

Везни – 24.09 до 23.10 Денят ще бъде наситен с много и разнообразни задачи. Възможно е да се изправите пред непредвидени обстоятелства. Реагирайте смело, вслушвайте се в интуицията си. Ако се налага, потърсете помощ от компетентни хора. Не пръскайте пари за прищявки. Предстоят ви семейни тържества и ще ви потрябват значителни средства.

Скорпион – 24.10 до 22.11 Денят днес ще е значително благодатен за вас, но владейте емоциите си. Мобилизирайте цялата си воля и не обръщайте внимание на дребни любители на властта. Оставете ги да мислят, че те командват парада и си правете, каквото знаете, че трябва да се направи при определени обстоятелства. Просто се забавлявайте. Положително ще ви се отрази общуването с малки деца. Следете кръвното си.

Стрелец – 23.11 до 21.12 Денят ви ще е в крайна сметка успешен, но ще трябва да преодолеете много трудности при осъществяването на някои от намеренията си. Ще имате сблъсъци с хора, които не изпълняват задълженията си, а това ще бави вашата работа. Въоръжете се с много търпение. Не пръскайте пари днес, колкото и да ви изкушават някои интересни неща. Ако ви мъчи главоболие, не бързайте с хапчетата - просто нервното ви напрежение е малко по-голямо.

Козирог – 22.12 до 20.01 Време е да реализирате отдавна подготвян проект за бизнес, но пак огледайте документацията си. Потърсете помощ, ако прецените, че нямате време. Не си позволявайте да изнасяте служебна информация по никакъв повод. В любовния ви живот се появява нещо ново. Бъдете дейни, не чакайте нещата да се развият от само себе си. Предложете среща на човека, когото харесвате.

Водолей – 21.01 до 19.02 За вас денят ще е много благоприятен в различни насоки. Работата ви ще е успешна, контактите с колеги и непознати ще са полезни и плодотворни. Вероятно е да спечелите значима сума, която не сте предвиждали. Можете да си позволите малко лукс, но не харчете всички пари. В интимния ви живот настъпват много положителни промени.

Риби – 20.02 до 20.03 Днес е добър ден за вашето израстване в служебната йерархия. С работата си ще заслужите отлични оценки, но няма да имате финансови постъпления скоро. Парите, които очаквате ще се забавят. Не проявявайте нетърпение. Планирате едно по-сериозно пътуване, но нека да не е тази вечер.