Хороскопът за 3-ти септември

Везни- в сряда гоните кариера и печалба

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Хубава сряда, макар че идва с делови изненади. Овните имат куп служебни задачи, но отзивчивото им сърце ще ги подтиква да поемат и още, и още. Дали ще кажете някому успокоителна дума или ще направите услуга на други, днес усилията ви са навреме и ще бъдат оценени от околните. Шефовете харесват и упоритата ви работа, и умението да разведрявате обстановката, ще го покажат.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) В сряда бъдете подчертано тактични и търпеливи с околните, разногласията в екипа са доста. Телците да упорстват по личните си задачи, постепенно ще напредват и по делата, а и за кариера. Някои се мъчат да скрият същинските проблеми зад привидно съгласие, не е препоръчително, нито полезно. И в по-слаба позиция да сте, ще се борите, заложете на искреност и компетентност.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) Тази сряда вие и Водолеи заложете на добри намерения и взаимодействие, служебните познанства може да породят любовна връзка. Група Близнаци получават добри условия за професионален напредък, но преди да се хвърлят в бурна дейност – да потърсят помощници, съмишленици. Ако има проблеми в екипа или обществена организация, не ги прикривайте, отстоявайте принципи.

РАК (21.06 – 21.07) До началото на следващата седмица е добре да търсите съмишленици и помощници за осъществяване на деловите си идеи. Раците да действат най-предпазливо, иначе проблеми ще ги следват по петите и в някои случаи ще бъдат резултат на безгрижие към финанси и имущество. Бдителните няма да допуснат щети, а в редица ситуации излизат на печалба, дават им повишение.

ЛЪВ (22.07 – 22.08) В сряда Везни ви подтикват да проявявате повече амбициозност в работата. Лъвовете ще имат възможност да се захванат с по-мащабни проекти, дано са се готвили старателно за начинанията. Ако ви е поверено ръководството на екип, подскажете на колеги и подчинени, че ви трябват оптимисти професионалисти, знаете какви трудности предстоят. Но сте убедени: можете и ще ги преборите.

ДЕВА (23.08 – 22.09) От началото на септември намалихте деловото темпо, но пък имате възможности да създавате нови познанства и връзки, ще помагат занапред в работата. Днес Девите приключват с куп трудности в деловата сфера, може да се почерпят с близки, да изкажат благодарност за съвети и друго съдействие. Отделете време и за почивка в най-тесен кръг, помислете за тонизирането си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) В сряда гоните кариера и печалби, ще подтиквате и по-близки Лъвове да не се задоволяват с постигнатото дотук. Везните са пред сложни задачи, да обмислят добре плана си на действие дори да ги притискат срокове. Решите ли с кого и как да действате, ще упорствате и резултатите ще бъдат чудесни. Пазете се от интриганти и завистници, не всичките ви приятели сега ви дават добри съвети.

СКОРПИОН (23.10 - 21.11) Сряда ви открива добри делови възможности, може да са свързани с промяна в сътрудничество, път, нова информация. Скорпионите имат хубави идеи за изява и печалби, да не бързат да ги предлагат на потенциални партньори, сега инициативата е в ръцете на другата страна. Споко, оценили са ви и оферти ще има, стари колеги също ви търсят. Бъдете бдителни, няма да пропуснете ползи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Хубава сряда, макар че в началото на деня виждате повече трудностите в работата и проблемите с околните. Стрелците са стриктни и привличат уважение, и само съвет да им искат, професионализмът и коректността им печелят приятели. Шефовете оценяват приноса им, особено дамите могат да разчитат на нови и по-платени отговорности, господата да заложат на учене.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Сряда идва с делови проблеми, не бързайте да ги решавате с импровизации. Някои Козирози се изолират, а е по-разумно да се допитват до колеги и познати, да искат помощ. Други пък се мъчат да оправдаят грешките си с пропуски на колеги, партньори. Не е уместно, гледайте истината в очите и ще намерите начин да се справите със ситуацията. Критика ви подсказва решение.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) В сряда вие и Близнаци разширявате кръга на познанствата, много подхождат за бизнес партньори, приятели. Водолеите получават куп обещания за помощ, предложения за бъдещи начинания. Подбирайте грижливо, някои само си говорят. Ако се колебаете при избора, изчакайте, ще прецените как тръгват нещата на останалите, ще избегнете пречки. Със сладки приказки не става...

РИБИ (20.02 – 20.03) Сряда е по-напрегната, но въпреки това не се изнервяйте от спорове и критики. Рибите са дипломати и ще намерят начин да стабилизират отношенията, в ред случаи просто забравят повода за разправията. Бъдете стриктни в работата и внимавайте с финансите, там проблемите няма да се оправят толкова леко и бързо. Грижете се за тонуса си, а уловите ли клюки, покажете – не ви харесва.