Цецка Цачева: За стабилност сме на Славяново пред следващите години

Бойко Борисов с поздравителен адрес по случай празника на Славяново

Цецка Цачева – водач на листата на ГЕРБ в Плевен и кандидатите за народни представители за 43-тото Народно събрание Владислав Николов, Мартин Митев и Ралица Добрева бяха официални гости на честването на 40 години от обявяването за град на Славяново. Стотици жители на този град, поставил началото на своето съществуване като населено място още през 15 век, споделиха заедно празника на площада. Лично щастие, здраве и стабилност на Славяново в следващите години пожела Цецка Цачева на хората. Тя се обърна към тях и от името на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. „Приемете моите поздравления и от името на ГЕРБ по повод празника на Славяново - 40-тата годишнина от обявяването му за град. Използвам възможността да отправя пожелание за здраве, късмет и много щастие към всички вас. Убеден съм, че когато заедно полагаме усилия за насърчаване на добрите практики и примери, осигуряваме необходимата подкрепа за реализация на важните за всяко населено място в страната приоритети”, се казва в поздравителния адрес от Бойко Борисов.

В изпълнение на поетия ангажимент от преди два дни пред ръководството пенсионерския клуб в града Мартин Митев връчи от името на ГЕРБ поисканата от възрастните хора кафе машина.

Празникът продължи с танцови и музикални изпълнения на самодейни състави. Емоционалната за хората от града вечер завърши с фойерверки и заря, което е традиция в България при такива празници.