Певицата Адриана пусна жалба в полицията заради побой

Попфолк звездата от Плевен била нападната преди броени дни в столицата

Преди дни фолк певицата Адриана от Плевен станала жертва на нападение. Случката се разиграла през деня на ул. Парчевич 2, където блондинката била отседнала за няколко дни с малката си сестра Криси, при своя фризьор Вили.

Изпълнителката разкрива, че познава задочно момичето, което я нападнало. Красимира Костова я удряла няколко пъти в гърб с думите - "Искам си парите!". Компания й правела нейна приятрелка на име Зорница Йорданова.

Предишната вечер Адриана и колежката й Анастасия, с която напоследък са много близки, излезнали по покана на гърци в известна столична дискотека. Случайната среща между чужденците и двете изпълнителки обаче накарало въпросната нападателка да помисли, че те са имали вземане-даване с тях и искала процент от певиците.

Адриана е категорична, че секс е нямало, просто гърците поканили нея и Анастасия на дискотека, след което се прибрали в малките часове на денонощието по домовете си, пише "Сигнал".
"Красимира Костова очевидно иска да ни стане сводница и познава гърците много преди нас, но няма как да се случи. С моята колежка вече сме подали жалба в 4-то районно, а моят приятел ще се погрижи за безопасността ми при следващото ми идване в България", обяснява изпълнителката.