ГЕРБ - Плевен откри с водосвет предизборната си кампания (Снимки)

"ГЕРБ има силен отбор, който ще се справи", каза Цецка Цачева след водосвета

ППГЕРБ Плевен спази традицията и тази година отново даде символичен старт на предизборната кампания за нов национален парламент с водосвет в църквата „ Св. Николай”. Свещениците благословиха усилията на ГЕРБ да създаде стабилна България с бъдеще. Те пожелаха успех на кандидатите за народни представители от Плевен, водени от Цецка Цачева.

"Изборът на днешният ден за старт на кампанията в Плевен не е случаен. Днес е Рождество на Пресвета Богородица – един от трите големи празника в православния календар и сред 12-те най-големи религиозни празника в календара на църквата. Рождеството на Божията майка дава надежда за ново начало. ГЕРБ ще постави това начало, за да даде бъдеще на България и българите. Аз и моите колеги, кандидати за народни представители, ясно оценяваме колко трудна ще е тази битка за бъдещето на страната, изграждане на нейната стабилност, но ГЕРБ има силен отбор, който ще се справи", каза Цецка Цачева след водосвета.

"Листата на ГЕРБ е водена от една изключителна силна жена. Празникът  Рождество Богородично, както знаете, е почитан от жените, защото им помага в беда или тежка работа. А нея и всички нас от отбора на ГЕРБ ни чака наистина тежка работа, защото България се нуждае от стабилност, особено днес в ситуацията, в която правителството на Орешарски я остави – „обезкървена” във финансово отношение.”, каза Владислав Николов.