Хороскопът за 12-ти септември

Плевен Лайф

11-09-2014, 20:34

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Адриана и Анастасия сформираха плевенски дует (ВИДЕО)

Деви - започнете ремонт

Овен

За Вас това е сложен ден, в който се налага да се вписвате в обстоятелствата, които съвсем не са характерни за Вас. Оказвате се в положение на човек, който моли за помощ, но никога не помага на другите и не им я предлага, макар да е пределно ясно, че се нуждаят от нея. Практически е невъзможно да повлияете на развитието на ситуацията и всичко, което Ви остава е, да се опитате да промените отношениято си към нея. Хората, които не Ви обичат, днес ще са много сдържани в проявата си на чувства към Вас. Ако днес де нуждаете от повече подкрепа от обикновено, това може да Ви накара да страдате.

Телец

Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят начин значително да подобрят своето положение. Но парите не са всичко, за което трябва да помислите сега. Не по-малко внимание заслужават личните отношения: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални перспективи, тъй като днес ще имате реална възможност да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да направите кариера, вероятно ще намерите начин да отстраните това досадно препятствие.

Близнаци

Предстоят Ви наведнъж няколко интересни и многообещаващи предложения, а здравият разум и опит навярно ще подскажат, кое от тях трябва да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови партньори. Помнете, че днес само Вие имате истинска представа за своите възможности, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват новини, отнасящи се за приятели и далечни роднини. В живота Ви всичко е напълно стабилно, но се чувствате поблазнени от мисълта , да се намесите в чужда работа. Въздържайте се от подобни постъпки, защото за никого няма да са от полза.

Рак

За Вашия любим човек днес ще е необходимо да знае, че Ви е нужен, че се интересувате от неговото мнение и имате желание да бъде постоянно с Вас. Ако не направите така, че той да е убеден, рискувате да загубите отношенията си с него, или много здраво да ги развалите. Постарайте се, да не допускате такъв изход от събитията.

Лъв

През този ден няма да има нищо постоянно. Бъдете внимателни към тънките и неуловими изменения в ситуациите, а това ще Ви помогне по-бързо да се ориентирате в обстановката и умело да разпознавате подмолните намерения на обкръжаващите Ви хора. Ако не притежавате умението да се настройвате според събеседника и обстоятелствата, то е по-добре да се откажете от смелите, рисковани крачки, тъй като надеждите и пресмятанията Ви може да се окажат съвършено неверни. Не се препоръчва да се занимавате с важни платежни и банкови операции, както и да осъществявате кардинални решения в сферата на бизнеса.

Дева

На Девите днес звездите препоръчат глобална работа у дома: генерално чистене, или започване на ремонт! При това можете без притеснение да се захващате за най- неприятната, миризлива и досадна работа: боядисайте прозорците, вратите, покрийте с лак още някоя повърхност и такива подобни.. Всичко ще върви лесно, а и през този ден ще бъдете най-възприемчиви към „ароматните дейности” от цялото Ви семейство.

Везни

Звездната конфигурация е такава, че предполага настройката Ви към отдох и изяснване на собствения Ви енергетичне потенциал. Използвайте деня, за да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви помогнат специалните упражнения за отпускане, а също и събуждащите се творчески замисли. Отношенията с роднините ще се изменят в благоприятна посока. За много неща ще се наложи да направите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри. Скорпион

На мястото на подозрителността идва желанието да се доверявате за всичко и на всички. Днес ще смятате за истина всяка информация, дори и да идва от непроверен източник. Това може да доведе до сериозни неприятности и големи загуби. Важно е, да прекарате нощта спокойно, защото именно по това време натрупвате енергия за цялата следваща седмица. Ако към края на деня се вълнувате, преживявате и се безпокоите, всичко това ще се отрази на Вашето самочувствие през скедващите дни, и значително ще снижи работоспособността Ви.

Стрелец

Затруднителната ситуация на работата днес ще предложи нов план и ново усещане на вълнения. Споделете с приятелите добрите новини – колкото повече енергия стои зад Вашата нова цел, , толкова повече ще са шансовете, че тя ще може да бъде постигната. Неочаквано ще си спомните, че сами контролирате живота си. Използвайте мненията на най-умните свои познати, и не се притеснявате, да се възползвате от техните връзки.

Козирог

Ще получите отговори на важни за Вас въпроси, които,за съжаление, няма да са от най-приятните. Ще се наложи да се примирите с факта, че плановете Ви не могат да бъдат реализирани в първоначалния им вид и ще се наложат корекции, които ще са доста значителни. Исканията Ви през този ден ще нарастнат. Своите интереси, цели и убеждения ще отстоявате по съвсем необичайни пътища. Опитите Ви да се опрете на традицията или семейството, точно в този момент може да се окажат неудачни. Започвайки важна работа, се постарайте да бъдете по-практични и да намерите начин да се презастраховате. Ако разчитате само на своята щастлива звезда, можете да се окажете разочаровани от бивши приятели или някогашни идеали. Не са изключени сриване на настроението и самочувствието.

Водолей

Риск – това е Вашето второ име практически във всички сфери на Вашия живот. В повечето случаи това е хубаво . Само че ако в този момент решите да рискувате и да превърнете неотдавна започнатите отношения в постоянни, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безопасно място. Това, което трябва да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да проявите далновидност.

Риби

През първата половина на денонощието може да сте лениви или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, разбира се, може да си го позволите...). Надвечер ще Ви обхване желание за бурна дейност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете много предприемчиви и ще използвате всички възможни пътища за постигане на новата цел, включително о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността , раздразнителността и прекомерната самоувереност.