Хороскопът за 13-ти септември

Скорпиони - очаква ви свеж полъх

Овен

През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Телец

Около Вас е много шумно, но в момента това въобще не Ви привлича. Цялата тази витаеща около Вас енергия не Ви е така интересна, както собствените Ви мисли и идеи. Почти сте готови да стигнете до сериозен извод и се нуждаете само от малко време, в което да останете на саме със себе си, за да стабилизирате плановете си. Не прибързвайте и не се полъгвайте по чужди очаквания. Дори и да не Ви е свойнствено, да се отклонявате от активни действия, в момента това е правилния ход. Той ще Ви даде видими перспективи.

Близнаци

Не се притеснявайте от факта, че Вашите отношения не приличат на отношенията на другите. В крайна сметка самобитността е за предпочитане и Вашата половинка никога няма да каже, че с Вас е скучно и банално. Само че е много важно тази самобитност да не премине в откровена странност, граничеща с лудост. Че понякога и така се случва...

Рак

Денят не само ще бъде не лош за Вас, а даже в дреболиите ще Ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства.

Лъв

Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че много от усилията, положени за постигане на целта са били напразни, а на много от надеждите не е било писано да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упоритост и целеустременост, но и мъдрост и самообладание. Обкръжаващите Ви очакват отстъпки, но биха ги оценили като слабост и неувереност в собствената Ви правота. Допуснатите днес грешки могат да Ви струват много скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето милосърдие и помощ. Не приемайте критиката близо до сърцето си : днес тя се прави от завистници и няма конструктивен характер.

Дева

Днес Ви предстои да вземете много важно решение. Затова преди да отговорите с „да” или „не”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на ситуацията с техния свеж и безстрастен поглед. Това не само ще Ви позволи да избегнете грешките, но и ще Ви сближи с Вашите роднини и близки.

Везни

Както и да сте започнали днешния ден, той ще завърши на най-високо ниво. Никой не оспорва, че сте съвсем непредсказуеми, но е напълно по силите Ви, да продължите да се придвижвате към целта с равномерно темпо, опирайки се на своите предишни постижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, колко далеко сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните действия. Постарайте се да запазите доброто си настроение, и не позволявайте на малките неприятности да влияят на отношенията Ви с хората. Придържайте се към девиза: „Живей, и дай на другите възможност да живеят”!

Скорпион

От всички страни ще усетите свеж полъх. Това ще Ви даде необходимото спокойствие, провокирайки едновременно с това присъщото Ви любопитство. Настъпило е отлично време - животът Ви просто гъмжи от свежи идеи, нови хора и даже необикновени приключения. Изследвайте всичко, което Ви попадне. Ако имате влечение към нбеобикновени хора и екзотични места, сега ще имате отлична възможност да ги изучавате. Задавайте интересуващите Ви въпроси и търсете скрит смисъл във всеки отговор.

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

На Вашия любим днес ще се струва, че не е достоен да бъде редом с Вас. Вашата цел трябва да е, да го убедите в обратното, ако, разбира се, искате да продължавате отношенията си с него. От степента на Вашата убедителност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо..