Цецка Цачева: Дори и в този труден момент, можем да стабилизираме държавата

Цецка Цачева преряза лентата на нов офис на ГЕРБ в Пордим

Водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева преряза лентата на офиса на партията в Пордим. Домакин на събитието бе кандидатът за народен представител Детелин Василев. Гости бяха още кандидатите за депутати от плевенската листа на ГЕРБ Владислав Николов, Мартин Митев, Ралица Добрева, Емил Абрашев и Зорница Петрова.

"Имаме самочувствието, че дори и в този труден момент, можем да стабилизираме държавата. За нас властта не е самоцел. Доказахме, че можем да градим, можем да управляваме. Акцентът ще падне върху Северна България, в частност върху Северозападна България – тук, където се намира и нашата област. В листата няма гастрольори. Това означава две неща – първо, че централното ръководство дава заслужена оценка на местните структури и второ, че ние като местни хора познаваме най-добре проблемите в населените места в областта и можем да бъдем най-полезни за решаването им”, каза Цецка Цачева.

„През последната година и няколко месеца, в които вотът на българските избиратели беше подменен и на ПП ГЕРБ се наложи да бъде в опозиция членската маса на партията се увеличаваше. Затова напълно естествено беше да си имаме наш офис на ПП ГЕРБ. Тук бъдещите депутати могат да правят своите приемни, защото такива ще има. В листата на ГЕРБ за разлика от тези на другите партии няма паршутисти. Това са хора от региона, които често ще се срещат с хората ,както го правеха и до момента.” , каза Детелин Василев – общински координатор на ГЕРБ – Пордим и кандидат за народен представител. „Радвам се, че новите членове на ПП ГЕРБ са предимно млади хора, защото на тях разчитам много. Хората трябва да бъдат активни на изборите и да отбележат номер 9 в интегралната бюлетина.”, каза Владислав Николов – кандидат за народен представител от ГЕРБ за Плевен. Водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева преряза лентата на новия офис, след което връчи партийните карти на новите членове.