Владислав Николов: Единно и силно правителство на ГЕРБ означава стабилна държава

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Плевен посетиха плевенската фирма „Невитекс”

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за Плевен Владислав Николов, Мартин Митев и Ралица Добрева се срещнаха с 200 работници в плевенската фирма „Невитекс”.

„ПП ГЕРБ е единствената политическа партия, която е публикувала своята управленска програма. Радвам, се при срещите ни с хората в Плевен и населените места в областта, във фирмите в региона, тази програма дава точни и конкретни отговори на поставяните от хората въпроси.”

Владислав Николов представи акцентите в управленската програма като обърна особено внимание на визията на ГЕРБ за развитие на икономиката и насърчаване на бизнеса, за стимулиране на раждаемостта с премахване на ограниченията в опитите за инвитро процедури и социалната политика. Той призова хората да излязат да гласуват на пети октомври. „Ако нещата, които ви представих накратко като управленска визия на ПП ГЕРБ ви харесват, ако искате да живеете в стабилна България, ако за вас е важно европейските средства да влизат в българските села и градове и да са в услуга на българските европейски граждани, ако искате децата ви да получават образование, съобразено с търсенията на пазара, то на пети октомври зачеркнете номер 9 в квадратчето. Ние не работим за преференции. За разлика от нашите опоненти, които открито с поведението си демонстрират своята разединеност, листата на ГЕРБ плътно стои зад своя водач Цецка Цачева. Само единно и силно правителство ще превърне България в стабилна държава, със стабилни и авторитетни позиции в ЕС.”, обобщи Владислав Николов.