Хороскопът за 16-ти септември

Риби - вторникът идва с много задачи

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Във вторник близки Раци и Козирози ви внушават да се концентрирате върху най-важните задачи, някои от знака поемат много обещания за работа, услуги, развлечения с приятели. Поне не подтиквайте Деви да ви следват. Овните да бъдат стриктни, знаят колко е неприятно, когато ги подвеждат бъбривци. Не се подлъгвайте по печалби, имате приходи, но дисциплината трябва да се затегне.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Ако вчера сте отделили подобаващо време за домашни и лични неща, сега може да си подарите отдих, развлечения. Телците обаче да не прекаляват, иначе и близки ще са недоволни, струва им се, че пилеете време. Не е така, следвате интересите си, в едни случаи усвоявате знания и умения, в други трупате впечатление от интересни места и хора. Не прибързвайте с делата. БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Този вторник вие и Стрелци получавате нови делови оферти, те може да са свързани с преместване, пътуване. Ако някои Близнаци напоследък са имали проблеми в работата, сега нещата се подреждат добре, могат да успокоят сърце и за позицията си, и за постъпленията. Приятели и познати ви канят по купони, приемете, ще се отпуснете, пък и за изявата си ще уредите подходящи условия.

РАК (21.06 – 21.07)

Този вторник вие и Козирози ограничавате активността си в най-важните задачи, макар че имате още куп идеи. Раците ще подтикват и Овни да не пилеят време и енергия за второстепенни неща, някои да си спомнят, че напоследък често ги съветват да са по-гъвкави с колеги, съперници, опоненти. Щом сте оперативни и прецизни в работата си, околните няма да се оплакват от сътрудничеството. Леко ще се върнете и към обичайния си ритъм на живот. ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Днес залагате на сътрудничество с колеги, съседи, познати дори първоначално да не сте планирали съвместна дейност. Лъвовете се натъкват на трудности в работата, но находчиво намират решение за задачите си. Даже някой да се е съмнявал в професионализма и умението ви да управлявате по-големи екипи, бързо ще го омагьосате с искреност и ведрост. Печелите и пари, и приятели.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Във вторник Овните може да не бързат в работата си, но вие не намалявате темпото и не протакате ангажиментите си. Девите изпипват всеки детайл и не е чудно, че привличат доверието на шефове и клиенти, навярно скоро ще имат възможност да реализират отдавнашни планове или да получите по-отговорна служебна позиция. Подреждате финансовите дела с късмет, но и далновидно.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Вторник идва с трудности в работата, вие упорствате, но едва ли сте доволни от резултатите. Везните да не бързат за положителна промяна, няма как да настъпи без подкрепата на шефове, влиятелни познати. Ако се постараете да усвоите нови професионални умения, да се подготвите за друга дейност, ще ускорите нещата. Бъдете много пестеливи, парите може да потрябват за учене.

СКОРПИОН (23.10 - 21.11)

Този вторник изисква точно да обмислите деловите си задачи, не е момент да прехвърляте отговорности на по-неопитни хора в своя кръг, току виж и не се справят. Скорпионите си обичат работата, а действат ли в екип – наистина ще делят и грижи, и радости с партньора. Може да се наложи малко да отстъпите пред опоненти, но после си връщате позицията, изпипали сте всичко, печелите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Във вторник като Близнаци получавате ненадейни шансове за професионална изява, преценете добре ще ви стигнат ли сили да ги оползотворите. Стрелците мислят първо за себе си, после ще усетят: приятели и роднини чакат уважение, на колеги следва да помагат при трудности, а и за своята изява трябва да учат повече... Ако е за пари, не обещавайте бързо, другите ви товарят с грижите си.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Във вторник вие и Раци организирате дейността си, внушавате и на Овни да не пилеят сили за незначителни неща. Козирозите получават хубави възможности за изява и печалби, ентусиазирани са за изпълнение на идеи или на получените сега поръчения. Примерът ви е заразителен, близките са готови да ви следват даже да не сте искали да се включат в начинанието. Приемете подкрепата им.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Този вторник сте настроени за сериозна изява и печалби, шансът ще ви се усмихне. Според околните ненадейно, но Водолеите го чакат, сега някои са влюбени и това им дава крила. Трябва да се каже, че имате и хубави идеи, а в работата постигате хармония с партньори, колеги, клиенти. Умора ще има, но сред обичаните хора бързо се възстановявате, така че не щадите сили за изява.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хубав вторник, но идва с много задачи, а и вие се нагърбват с обещания за услуги към близки, познати, колеги. Рибите ще отложат планове за пътуване и купони, наистина не бива да протакат нещата, с които са се заели. Обичта към някои от хората, които чакат помощта ви, ви дава сили, няма да мислите много и за печалбите. Важни са, но е важна и благодарността, ще намирате и закрила.