"Мис Плевен 2013" Валерия Георгиева - една година по-късно

Прелестната Валерия Георгиева вече преследва новата си мечта - актьорска кариера

Валерия Георгиева получи короната в конкурса “Мис Плевен 2013” през пролетта на 2013 година. Решихме да проверим какво се случва с чаровната красавица и променил ли се е по-някакъв начин животът й.

"Участвах на "Мис Плевен, след като се върнах от Гърция и няколко месеца вече се бях установила да живея тук с родителите си. Не очаквах, че ще спечеля. Факт е, че се зарадвах много, защото от малка искам да съм модел и малко или много този конкурс ме доближи до тези среди, така да  се каже. След него не се е променило нищо в моя живот. Имах тази титла, което е нещо хубаво, но има и своите лоши страни - сблъсках се със завист и какво ли не. Явих се и на друг конкурс малко след "Мис Плевен", където също станах първа. Започнах да ходя по-сериозно на ревюта и в един момент просто усетих как живота ми се промени, но не заради титлите, а заради самия факт, че донякъде сбъднах една от мечтите си. Това ми помогна да осъзная, че няма невъзможни неща и вече гледам към следващата си цел - актьорството. Вдъхнових се и се мотивирах!", разказва чаровната Валерия пред "ПлевенУтре".

В момента тя е 10 клас в ПГТ "Алеко Константинов", а в свободното си време се забавлява с плуване и танци. "Правя това, което харесвам и обичам. Прекарвам си времето само с приятни за мен неща - плуването, танците, разходки с приятели, кино и прекарвам време със семейството ми.", споделя Валерия.

Плановете й след като завърши училище са да следва актьорско майстортсво.

"Обмислям сериозно да замина за чужбина, но може да се озова и в София, в НАТФИЗ. Имам време да реша. Ако трябва да съм честна, много бих искала да се върна в Гърция или да замина за Америка. Но дори и да не отида зад граница, се надявам да обиколя много страни. А колкото до България, тук нищо не може да задържи младите хора. Няма бъдеще за нас, защото не ни предлагат това, което се предлага в другите държави. Нямаме стандарт на живот. Единственото, което може да ме задържи тук, е семейството ми. Ще видим след 2 години накъде ще потръгнат нещата, всичко е възможно.", завършва "Мис Плевен 2013".

Вижте снимки на Валерия в новата ни рубрика "Ангелите на Плевен"