С възгласи "Моци, Моци" посрещнаха героя на Лудогорец в "Шоуто на Слави"

"Ще се постараем да излезем с високо вдигнати глави и от мача с Реал (Мадрид)", заяви Козмин Моци

С мамалига и скандирания посрещнаха Козмин Моци в "Шоуто на Слави". Въпреки отсъствието на плевенския шоумен, заместниците му Краси Радков(в ролята на Гацо Бацов) и Филип Станев се справиха добре и проведоха близо 40-минутно интервю с героя на Лудогорец.

С възгласи "Моци, Моци" екипът на Слави и зрителите в студиото приетстваха появата на футболиста. Румънецът демонстрира изключителна скромност и обраност, с което стана още по-симпатичен на всички. Моци подари няколко фланелки на домакините си, а те пък го изненадоха с прясно приготвена мамалига.

Звездата на Лудогорец изрази съжаление за изпуснатата точка в Ливърпул, но прояви оптимизъм за предстоящия мач с Реал (Мадрид). "Това е изключителен отбор, най-добрият в целия свят. Ще трябва да напуснем терена с високо вдигнати глави", изрази увереност Моци.

Той се върна и към славния миг, когато спаси две дузпи на Стяуа и вкара една. "Ако се случи втори път, едва ли ще имам такъв късмет. И аз не знаех какво правя на вратата, но явно това обърка и противниковите играчи", коментира Моци.

"Чувствам се добре в Лудогорец и в България. Хората са прекрасни", добави румънецът.