Хороскопът за 21-ви септември

Риби - чакат ви успехи

Овен

Днес ще Ви се прииска малко да си поиграете със своя любим човек - нещо като котка, с мишка - радостно забавление с жертвата, само че с щастлив край. Но дали това ще се хареса на Вашия самодоволен и самостоятелен партньор? Да се надяваме, че готвената роля ще му хареса, а иначе скандалът е неизбежен!

Телец

Днес Вашият любим човек ще Ви върне някакъв дълг, за получаването на който Вие даже и да се надявате сте забравили. Нека това действие стане за Вас една приятна изненада и затова не следва да се готвите активно за него – както морално, така и физически.

Близнаци

Готови ли сте да се избавите от своите преживявания и да се подготвите за пътешествие? Ако отговорът Ви е „да”, това е просто великолепно, тъй като след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не означава, че трябва да се хванете за всяка възможност за приключение, особено ако у Вас има работа, която трябва да свършите преди да отпутуване. Но трябва да знаете, че за всички ще бъде добре, ако отхвърлите всички съмнения и неоправдано чувство за вина. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак

Саможертвата е като силно действащо лекарство: използвано в правилна дозировка, а и при нужните обстоятелства, може да окаже много мощно оздравително въздействие. Само че в нето1на доза и при неподходящи обстоятелства, може да се окаже смъртоносно... Помислете си, такова нещо какво отражение би могло да има над Вашия живот! Вашата саможертва дали е безопастна или не сте убедени в това? Няма да е излишно, да се консултирате с професионалисти, или в крайна сметка с надежден приятел, който би споделил с Вас други подобни ситуации...

Лъв

Ако в живота Ви някога е имало ден, когато бихте могли да поемете риска , да изглеждате самохвалко, този ден определено е днес! В този момент имате куп поводи за гордост, и мненията на околните слабо влияят на онова, което мислите за себе си. Не позволявайте на тяхната гордост, завистливост, ограниченост и невежество, да Ви лишат от изпитваната гордост. Днес трябва да се оттеглили от ситуацията, която морално Ви разрушава. Търсете позитивно настроените съюзници, и дайте възможност на засегнатите да се опиват от самосъжаление.

Дева

Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е прието и приемливо. Вечерта най-сетне този човек ще се реши да Ви каже онова, което мисли. Ако в момента нямате партньор и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия поглед. Възприемайте това като един вид състезание, настройте се за победа и изпробвайте, колко дълго може да издържите.

Везни

В никакъв случай днес не давайте никакви обещания. Може само след вечеря, когато си почивате след обилния обяд. Защото иначе , съвсем точно, ще вземете неправилно решение, доето значително ще увреди отношенията с любимия Ви човек.

Скорпион

Бъдете предпазливи. Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете грешка, поправянето на която би било много трудна задача. Това е особено валидно за романтичните отношения. Не разчитайте, че ще успеете да запазите нещо в тайна: днс тайните бързо ще стават достояние на обществеността. И макар че Вие лесно ще си прощавате всички слабости и пропуски, обкръжаващите Ви съвсем няма да са снизходителни. Затова не трябва да се учудвате на критиките по свои адрес.

Стрелец

Острите противоречия днес ще се смекчават или отстраняват. Всякакви контакти ще протичат по-хармонично и свободно, в непринудена обстановка. Общувайки с приятели, а даже и с противници, подчертайте онова, което ви обединява и не предизвиквайте никого без крайна необходимост. В далечното бъдеще през този ден ще сте склонни да гледате с оптимизъм и надежда. Недостатъците ще се окажат по-търпими а трудностите – преодолими. Това е прекрасен момент за организиране на дружески срещи, в това число всевъзможни игри и вечер на спомените.

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те , и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Водолей

Днес бъдете готови за цял куп покани, възможности и особени молби. Те по своему са привлекателни, но просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко ангажименти. В последно време са се случили твърде много събития и по тази причина има опасност да загубите усещането за перспектива или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е съвършено неприемливо. Отдайте предпочитания на вариантите, които се основават на дългосрочни цели. За съжаление, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.