Цецка Цачева: Дойде моментът и Белене - крепостта на БСП да падне

"Не искаме да влизаме в задкулисни и неясни коалиции", заяви Цецка Цачева в Белене

„Дойде моментът и крепостта на БСП – Белене да падне.” Това каза водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева в Белене. Тя заедно с кандидатите за народни представители Пламен Тачев, Владислав Николов, Мартин Митев, Ралица Добрева и д-р Бистра Павловска се срещнаха с жителите на град Белене в централния площад в крайдунавския град.

„Това ще се случи на 5 октомври с вашите гласове, защото вие ще бъдете новите победители, ще бъдете част от онова над милионно общество, което ни подкрепя и знае, че ГЕРБ това е стабилност. Време е да гласуваме за ГЕРБ с №9 в бюлетината за стабилна България, за стабилното ни бъдеще утре”, посочи Цачева.

„Никога от ГЕРБ не сме делили хората и общините според това кой на кого дава симпатиите си. Онова, което днес ви казваме, е залегнало в нашата управленческа програма. Много скоро след изборите тя ще бъде програма на правителството на България, защото ние вървим към девета поредна победа. Ние знаем, че ще бъдем първи, но на нас ни е нужна висока избирателна активност”, добави Цецка Цачева. Тя посочи, че в програмата на ГЕРБ са заложени 2 милиарда лева в национален фонд за енергийна ефективност.

„Това са нови работни места, това са спестени средства за отопление, това е и по-красивият вид, който ще имат нашите комплекси”, допълни Цачева.

„Ние не искаме да влизаме в задкулисни и неясни коалиции. Ние искаме да носим отговорност за това, което вече сме показали през управленческия ни мандат, че можем да правим – да строим, да градим България”, заяви Цецка Цачева. Срещата на кандидатите за народни представители с гражданите на Белене продължи с концерт на невероятната Силвия Кацарова.