"Мис Плевен - 2012" Вероника Биковска - за фитнеса, Плевен и бъдещето

Плевен Лайф

25-09-2014, 09:27

Снимка:

Личен архив

Автор:

Георги Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ангелите на Плевен: Вероника Биковска (Галерия)

Очарователната Вероника Биковска пред "ПлевенУтре" - две години след спечелването на короната

Плевенчанките са сред най-красивите жени. Това не е много трудна за защитаване теза. Особено в случая, когато наша героиня е очарователната "Мис Плевен 2012" Вероника Биковска. Само след няколко месеца възпитаничката на ДФСГ "Интелект" ще е абитуриентка и от "ПлевенУтре" решихме да проверим какво се случва с нея и и оказало ли е някакво влияние върху живота й спечелването на престижната корона преди две години.

Вероника споделя, че участието в конкурса и е спечелило само позитиви и не се е лишила от нищо след победата. Не крие обаче, че вниманието към нея от страна на мъжете се е засилило и на моменти това я притеснява. "Да, мъжете станаха по-досадни и самонадеяни. Някои нямат елементарно държание, което да показва, че са мъже на място.", категорична е красавицата.

Вероника се занимава усилено с фитнес от 5 години и дори има записано участие на професионално състезание. "Фитнесът е част от живота ми и не си представям един ден да не тренирам - каквото и да било.", отбелязва тя.

Като всеки млад плевенчанин и тя не стои безучастна към случващото се в града ни. "Плевен се обезлюдява поради причината, че икономиката е слаба и не предоставя развитие ма младите хора. Затова те бягат към по-големите градове с надеждата за развитие, което е трудно, понеже всичко е корупция, а на някои дори им се налага да заминат и зад граница, оставяйки приятелите и семейството си тук, просто защото не могат да се реализират. Жалко, но факт! Лично аз тази година съм абитуриентка и вече съм предприела стъпката да замина за София с надеждата за реализация. Но ще оставя всичко в ръцете на съдбата", споделя "Мис Плевен 2012".

Още снимки на Вероника Биковска може да видите тук