Цецка Цачева връчи членските карти на нови членове в Къртожабене

"Ние казвахме и днес отново изричаме само истината.", заяви Цачева пред жителите на Къртожабене

Нови членове на ГЕРБ в Къртожабене получиха своите членски карти лично от водачът на листата за Плевен Цецка Цачева. Жителите на селото имаха възможност да разговарят и с кандидатите за народни представители от ГЕРБ Владислав Николов, Мартин Митев, Ралица Добрева и Емил Абрашев.

„Чудесно е, че срещайки се с хората в населените места на Плевенска област виждам добросърдечност, разсъдливост и много мъдрост. Но аз и моите колеги не се притесняваме да застанем пред вас, да стиснем ръцете ви и да разговаряме с вас, защото нито веднъж не сме си позволили да ви излъжем. Ние не ви обещавахме 1 млн. работни места, не ви залъгвахме с кухи обещания за 500 лв. пенсии и 1000 лева минимална работна заплата. Ние казвахме и днес отново изричаме само истината. В листата с кандидати за народни представители са включени само местни хора. Всички вие ни познавате, а ние познаваме проблемите на региона. Срещали сме се много често с вас и винаги сме били отворени за диалог с вас и готови да помогнем при решаването на възникнали проблеми. Ето и последния пример за това е сумата от 17 000 лева за параклиса в село Крътожабене, първа копка на който доколкото си спомням бе направена преди 12 години от Найден Зеленогорски.”, каза Цецка Цачева.

Водачът на листата на ГЕРБ за Плевен подчерта, че правителство на Бойко Борисов ще има силите, потенциала и европейската подкрепа за изграждането на Стабилна България. И това ще се случи с ясно разписани мерки в социалната сфера, в областта на енергетиката, икономиката, здравеопазването и другите секторни политики.