Светослав Бърканичков: "Сървайвър" те прави по-смел и всеотдаен

Бърканичков се превръща в един от скритите фаворити за спечелването на шоуто в Камбоджа

Плевен следи усилено шоуто "Сървайвър" заради участието на Светослав Бърканичков. Това е втората изява на плевенчанина в приключенското реалити след онази през 2009-та и определено си личи, че е израснал доста, защото към момента съумява да диктува играта в своето племе и се проявява като "сивия кардинал" в него. В последния епизод на "Сървайвър" племето на плевенчанина "Гаруда" изгони Светлин Занев и ситуацията става все по-напрегната.

Светльо няма право да коментира нищо около реалити формата, но за читателите на "ПлевенУтре" все пак се съгласи да сподели лични впечатления от шоуто.

„Сървайвър” е нещо, което не може по никакъв начин да се обясни. Само хората, които са участвали, знаят за какво става въпрос. „Сървайвър” е нещо уникално. Нещо, което ти остава за цял живот. Нещо, което променя живота ти. Шоуто ми даде много положителни неща, които един ден ще ти потрябват в реалния свят. „Сървайвър” те прави по-­смел, всеотдаен, непреклонен, ценител на дребните неща.", коментира Бърканичков.