Маги Халваджиян проговори за конфликта си със Слави

Известните плевенчани се скарали преди 8 години

"Слави Трифонов си играе като вълк единак. Явно си е самодоволен и самодостатъчен, той не е част от Асоциацията на тв продуцентите". Това коментира пред "Галерия" Магърдич Халваджиян на въпрос дали Дългия е съпричастен към проблемите на телевизионните продуценти.

За намека на Слави, че Нова тв е откраднала от него идеята за предаване с деца-таланти Халваджиян посочи, че това е типично за Слави. "Истината е, че за такова предаване аз говоря с Нова от 2 години. Също така е факт, че Слави стартира конкурса си месец, след като ние обявихме, че ще правим "Големите надежди". Има си хронология на събитията и тези, които следят нещата, много лесно могат да я хванат и да разберат кой от кого е взел или откраднал".

На въпрос защо Халваджиян има конфликт само със Слави, продуцентът обяснява, че всичко започнало преди 8 години, когато Слави поискал пари от "Господари на ефира", за да излъчват кадри от шоуто му. Дойде в кабинета ми и каза: "Така и така, трябва нещо да измислим!". Заявих му, че не разбирам точно какво иска, защото законът ми го позволява. Казах му: "Човече, ако смяташ, че си прав, има съд. Опитай се чрез него, защото на тази маса няма да се разберем", спомня си Халваджиян.