"Партньори на колела" в Плевен: Идват най-новите модели коли в света

Изложението "Партньори на колела" ще покаже най-новите 30 модела автомобили в света от 8 до 12 октомври в Плевен

Изложението "Партньори на колела" ще покаже най-новите 30 модела автомобили в света от 8 до 12 октомври в Плевен, предава БТА.

Бизнесфорумът ще се състои тази година на открити площи на булевард "Скобелев" и в залите на галерия "Проф. Илия Бешков". Организатори на 18-ото издание на автомобилния салон са Община Плевен и Българската търговско-промишлената палата /БТПП/.

Автомобилните представителства у нас ще се представят с всички премиерни модели автомобили за текущата година. Очакванията са над 30 модела да бъдат на разположение на посетителите за оглед и тестване. Традиционно по време на този форум се представят и производители на отоплителна техника, на алтернативни, енергоспестяващи технологии - климатици, слънчеви колектори, газови инсталации, фотоволтаични системи, камини.

При закриването ще бъде връчена Голямата на награда на Община Плевен и "Партнерс експо" - "Крило на успеха", за цялостно представяне и най-добри бизнес резултати. Предвидени са награди на БТПП за нов продукт или технология, на СБЖ - дружество-Плевен, за оригинално представяне. Модели автомобили ще бъдат отличени в категориите "безопасност", "екология" и "автомобил на посетителя". Организаторите вече имат заявен интерес от страна на специалистите в бранша и граждани от много региони на България. Официално откриване е предвидено за 8 октомври /сряда/ от 11.00 ч.