Джеси Джей: Социалните мрежи убиха романтиката

Певицата смята, че ако социалните сайтове затворят, повече двойки ще се оженят

Певицата Джеси Джей обвини социалните мрежи, че са убили романтиката. Тя смята, че ако сайтове като Фейсбук и Туитър бъдат затворени, повече двойки ще се оженят, пише БГНЕС. "Мисля, че с Инстаграм и Туитър романтиката се загуби. Сега момчетата си мислят: "Имам си момиче, но на секундата мога да пиша на другото". Ако забравим за технологиите за една година, повече хора ще се оженят", на мнение е Джеси Джей.

Тя сподели, че ако партньорът й поиска да води нейния звезден начин на живот, тя на мига ще се раздели с него. "Никой, с когото съм била, не иска да бъде известен или да бъде на червения килим. Ако поиска такова нещо, повече не искам да бъда с този човек. Искам той да има собствен живот, а не да бъде с мен заради светлината на прожекторите", казва певицата, като добави, че полага големи усилия да опази личния си живот от публиката. Тя много силно иска нейните приятели да се отнасят с нея все едно не е известна.

"Винаги ще има хора, които си мислят, че съм се променила, когато съм станала известна. Аз обаче знам, че това не е вярно. Имам същите добри приятели, не съм от онези хора, които на всеки пет минути имат нов най-добър приятел", казва Джеси Джей.