Плевен се подготвя за 18-ото издание на "Партньори на колела"

Eсенният технически панаир "Партньори на колела" започва утре

Плевен се подготвя за 18-ото издание на Есенния технически панаир "Партньори на колела". Изложението ще се състои от утре до 12 октомври т.г. на открити площи на бул. "Скобелев" и в залите на галерия "Бешков", предава БТА.

Днес се довършва работата по подреждането на павилионите, а официалното откриване е утре от 11.00 ч.

Новостите на тазгодишния форум са свързани с представяне на всички премиерни модели на четири марки автомобили. Тридесет модела автомобили ще бъдат на разположение на посетителите за оглед и тестване. Зрителите ще могат да избират чред гласуване носителя на наградата "Автомобил на посетителя". Традиционно, заедно с автомобилния салон, ще се представят и производители на отоплителна техника и алтернативни енергоспестяващи технологии. Те са доставили в Плевен най-новите си продукти - климатици, слънчеви колектори, газови инсталации, фото волтаични системи, камини.

Голямата на награда на Община Плевен "Крило на успеха" ще бъде връчена за цялостно представяне и най-добри резултати през последната година. Българската търговско-промишлена палата ще награди фирмата с най-нов продукт. Ще бъдат връчени отличия за модели автомобили в категориите "безопасност" и "екология".