Хороскопът за 8-ми октомври

Везни - бъдете предпазливи

 

Овен

Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент...

Телец

Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.

Близнаци

Благодарение на природната Ви дарба за отлична комуникативност, всички врати пред Вас ще бъдат отворени. През това време Вие ще се отличавате със съобразителност, оперативност и мобилност (физическа или умствена) , възприемчиви към най-различна информация, включително и на новата и необичайна. Ще можете с блясък, без проблеми да изпълняватe определени функции на учител, спътник, секретар, шофьор, диригент, и най-вероятно с Вас човек няма да е възможно да скучае. Първата половина на денонощието е идеално време за посещение във ВУЗ-а, в който ще кандидатствате , или искате да работите като преподавател. Рак

Не бързайте да споделяте своите успехи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви не само няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е интересно, може да говорите с когото си искате, само не с член на Вашето семейство.

Лъв

Постарайте се днес да не стоите над главата на своя любим човек. От това той няма да започне да действа по-добре, само ще се появи и раздразнение и то ще бъде на първо място срещу Вас. Ако толкова е важно за Вас да дочакате свършването на неговата буйна дейност, изчакайте на максимално възможното разстояние.

Дева

Самота в тълпата - това е за Вас. Даже редом с любимия човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв начин да не показвате настроението си пред своя любим човек, защото може да реши, че всичко е заради него, и да се разстрои. А , в интерес на истината, няма никаква вина.

Везни

Ситуацията полека се стабилизира, нещата вървят към оправяне, но ще се наложи да се помирите с временните финансови трудности. Бъдете много предпазливи! Опитвайки се да укрепите своите позиции, тъй като пилеете повече, отколкото получавате. За вниманието Ви са достойни само най-надеждните проекти, желателно - одобрени от някои от хората, на чието мнение държите и на когото се доверявате. Сега вече ще можете да се оправите с причините за личните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не трябва да бързате с избора на начин за тяхното решаване. Склонни сте да надценявате своите сили и възможностите на останалите. Изчакайте малко, и благоприятното стечение на обстоятелствата ще облекчи Вашата задача.

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока... Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец

Днес сте склонни към необмислени, екстравагантни и предизвикателни постъпки. Това, обаче, въобще няма да Ви пречи, да завоювате симпатиите на заобикалящите и да се радвате на нови запознанства. Но пък близките Ви ще посрещат всички тези лодории с мълчаливо неодобрение, което в действителност няма да им пречи да се обръщат към Вас за помощ, ако се окаже че се нуждаят от такава. За съжаление, възможно е влошаване на самочувствието. Погрижете се за себе си: не преяждайте и не прекалявайте с алкохола! Не по-малко важно е, да избягвате самокритиката. Колкото по-малко се самообвинявате, толкова по-добре ще се чувствате. Козирог

Днес в живота Ви може съвършено неочаквано да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие въобще нямате причини да откажете на този човек топъл прием. Независимо от начина Ви на раздяла, сега ситуацията е доста различна и отношенията ще са съвсем други. Неговите амбициозни планове биха могли да Ви подтикнат към активни действия и затова се вслушайте в онова, което иска да направи и помогнете да го реализира. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред внимателно. Водолей

Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това положение липсата на комуникация за Вас няма да бъде проблем, а направо ще си е удоволствие. В противен случай ще се чувствате доста некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите чувства и емоции, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало.Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, но и не Ви подкрепят така, както би Ви се искало. Няма да чувствате липса от съветващи, но търпеливи слушатели, от които така се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви помогнат разходките, включително и по магазините.

Риби

Сметките Ви за попълване на бюджета в близко време са неоправдани. Ориентирайте се по мнението на стари приятели, ако не се доверявате на своята интуиция. Хубав ден за стабилизиране на отношенията с любимия, но още по-добре ще бъде, ако го посветите на себе си, и само на себ си... Не си заслужава да обръщате внимание на скептиците и песимистите, които се опитват да създадат проблем и на чисто и спокойно място! Вечерта се постарайте да се освободите от нервното напрежение и да си отпочинете както трябва. Неприятен сюрприз може да Ви бъде поднесен от познати от друг град.