Вижте уникалната Крисия и "Планетата на децата" (ВИДЕО)

БНТ и bTV представиха заедно българската песен за детската Евровизия 2014

Българската национална телевизия и bTV изпращат талантливата Крисия Тодорова и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови на музикалния конкурс „Детска Евровизия” 2014 в Малта. Двете медии обединиха усилията си, за да може България да има свои представители в надпреварата, която събира най-талантливите деца на Европа. БНТ 1 ще излъчи на живо целия конкурс, който ще се проведе на 15 ноември в столицата Валета.

Планетата на децата“ е един от най-сложните проекти, по които сме работили, съчетаващ гласовите данни на Крисия, брилянтното изпълнение на Хасан и Ибрахим, невероятното присъствие на Плевенската филхармония и звука на Ку-ку бенд. Мисля, че резултатът е многообещаващ и искрено се надявам песента да впечатли не само българите, но и всички зрители на Евровизия. Нашите талантливи деца заслужават това”, споделя Евгени Димитров – Маестрото за официалния свят на българската "Евровизия".

"Планетата на децата" разказва за мечтата на Крисия Земята да бъде място без глад, страх и война, а всички хора да бъдат превърнати в деца.

Ето я песента и официалното видео към нея: