Потвърдено: Ники Евтимов се е самоубил

Майката на Николай открила безжизненото му тяло в банята

Вчера plevenutre.bg съобщи първи за трагедията, разиграла се в Плевен на 14 октомври. 32-годишният Николай Евтимов сложи край на живота си, а за огромно съжаление редица медии, за да си направят сензация, се впуснаха да ни преписват и да си съчиняват допълнителни истории, които са далеч от фактите. Стигна се до там, че някои открито "лепнаха" заглавия, че Николай е убит. Други пък му преписаха любовна депресия след скорошна раздяла. Трети дори не си направиха труда, за да научат, че той отдавна не работи в плевенското заведение "Ъндърграунд"...

Plevenutre.bg разговаря с полицай, който е пряко свързан със случая, и той ни потвърди, че в случая се касае за самоубийство. "Николай се е самоубил през нощта, а на сутринта майка му открила тялото във ваната. Тя е била цяла нощ в дома си и не може да се спекулира за убийство. Много наранявания имаше по тялото... Използвал е кухненски нож. Опитал е да среже вените си, а след това гърлото... Не можем да коментираме дали го е направил под въздействието на наркотици.", коментира нашият информатор.

"Ники имаше дългогодишна връзка с едно момиче, но се разделиха отдавна. Обичашe да кара колело, беше усмихнат до последно. Шокирани сме от случилото се! Но пък и никой не е знаел какво е в душата му. За наркотиците не искам да коментирам нищо, питайте полицията.", заяви пред нашата медия и негов близък, пожелал да остане анонимен.