Хороскопът за 19-ти октомври

Везни - новото начало иска оптимизъм

ОВЕН (21.03 – 19.04) През почивните дни има изостанали задачи, делови или домашни – ще гледате да привлечете помощници. Овните ще се справят с трудната си програма, мнозина се надяват и на служебно признание, печалби. Онези, които търсят работа, имат шанс сега да получат добра оферта, да направят уговорка за съвместна дейност, макар временна. В любовта – разбирателство и радости.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) През уикенда като Раците трябва да се справите с трудностите, за които мислите от 3-4 дни. Телците като Рибите да не прибързват, все пак времето е и за отдих. Ако проблемите са в работата, анализирайте пак ситуацията, май трябва да изчакате с амбициозните планове, за момента стигат и редовните печалби. В любовта – неразбирателства, ще минат дни, докато ги поизгладите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) Днес и утре като Раци, Деви и Везни за работа разчитате на хора, с които не сте много близки. Влиянията се запазват до сряда, ще ви помагат, личи, че подхождате отговорно към задълженията си. Близнаците са уговорили срещи с познати и приятели, но ако са влюбени – да стеснят кръга, избраникът им има нужда от тяхното внимание. При спор покажете, че държите на принципите си.

РАК (21.06 – 21.07) Сега като Телците се натъквате на пречки пред плановете си, но като Близнаци, Деви и Везни бързо ще привлечете помощници и съветници. Раците да огледат внимателно проблемите, в личен план им е по-леко да се извинят, да засвидетелстват обич. Необвързаните май мислят за съжителство, брак. В делата изчакайте, направете програма, малка отстъпка донася успех.

ЛЪВ (22.07 – 22.08) Дните са за отдих, не се претоварвайте, иначе още във вторник ще трябва да отлагате срещи и задачи. Лъвовете са доволни от хода на делата си, някои са разширили периметъра на влияние, клиентелата, други се радват на печалбите си. Бъдете пестеливи, заделяйте средства настрана, ще ви остане с какво да поглезите обичани хора. Общуване с природа и земя ви дава сили, настроение.

ДЕВА (23.08 – 22.09) През уикенда като Близнаци, Раци и Везни разчитате на съдействие от колеги и познати, добре сте обмислили възможностите за финансова стабилизация и семейно добруване. Група Деви да си дават повече отдих, имат нужда от тонизиране, изясняване на някои въпроси с най-близки. Умеете да създавате приятна атмосфера, но сега е важно да окуражавате домашните за ново начало.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) През уикенда имате нужда от услуги при изпълнение на делови и домашни задачи. Като Близнаци, Раци и Деви можете да разчитате и на хора, с които не сте били най-близки, а познати и приятели няма да са твърде отзивчиви сега. Везните са аналитични, ще стигнат до корена на проблемите и ще набележат план. Важно е да окуражавате обичаните хора, новото начало иска оптимизъм.

СКОРПИОН (23.10 - 21.11) И в неделя сте настроени ведро, работата ви тръгва и сякаш не ви се иска да се откъсвате от новите шансове, които ви се откриват. Скорпионите да не прекаляват, имат нужда от отдих, обмисляне на идеите, подготовка за деловата седмица. Не спорете за професионални и лични неща, околните са готови за партньорство, в любовта ви чакат щастливи изживявания, хармония.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Днес и утре работата ви върви леко, ентусиазирате се от възможности за печалби и кариера. Стрелците наистина могат да осъществят отдавнашни идеи и желания, сега влиятелни хора са доста добре настроени към тяхната изява и израстване. Но и в любовта шансовете ви са завидни, даже да е имало някакви спорове, ще се изясните с избраника си и ще вървите заедно напред по пътя й.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) До вторник се пазете от спорове с близки, особено с дами проблемите бързо ще се усложняват. А ако са роднини... Козирозите има добри идеи, спокойно да изяснят проблемите с околните, могат да намерят общ език, да ги окуражат за дейността. Предвиждате трудности, пречки, но сте умели организатори, а и обичате това, което правите. С времето и другите ще станат по-уверени, дейни.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) В събота и неделя ви се разкриват някакви възможности за изява и печалби, но преценете внимателно дали ще можете да ги използвате без да нарушите свои принципи. Водолеите да не кроят сметки зад гърба на колеги, пък и шефове, трябва да работят честно, старателно, новаторски. В личен план ви изкушават флиртове, ако е просто за развлечение, дискретно и с такт отклонете ухажване.

РИБИ (20.02 – 20.03) Тази събота и неделя като Телците поддържате равномерно темпо в работата и не прекалявате с удоволствия, скоро ви чакат нови задачи. Някои Риби имат хубави идеи, с такт ще ги представят на шефове и други влиятелни познати, ще привлекат подкрепа за преодоляване на пречките. В любовта - трудности, не са нужни ултиматуми, а търпение, партньорът ще ви оцени по достойнство.