Плевенчанка празнува с героите от Лудогорец (Снимки)

Над 100 бутилки шампанско и караоке до 4 сутринта за Лудогорец

Лудогорец спази традицията след победи в евромачовете да отбележи подобаващо успеха си в популярния столичен клуб "Син Сити". Президентът на тима Кирил Домусчиев първи пристигна в парти локацията, и лично посрещна и поздрави отбора на входа.

Небезизвестната плевенчанка Деница Димитрова също посрещна героите в ролята си на салонен управител на заведението. Поп певицата и колегите й заложиха на химна на разградчани, гарнирайки го с изцяло оцветен в зелено декор.

Играчите на Лудогорец спазиха и този път традицията с десет излизания под формата на шпалир с по 10 бутилки шампанско.

Най-гласовитите в отбора допринесоха за партито с караоке изпълнения на над 150-те отделени във ВИП зоната празнуващи с разградчани, но и за останалите посетители.

Въпреки различните си футболни пристрастия, всички присъстващи се включиха в поздравленията към Лудогорец за първата българска победа в груповата фаза на Шампионската лига. Присъстващи отбелязват, че за пореден път родният шампион показва дисциплина не само в подготовката и на терена, но и в празненствата.

Нито един от Лудогорец не е злоупотребил с алкохола, и точно в 4 часа, както бе договорката с Кирил Домусчиев, всички са отпътували за Разград, за да почнат подготовка за предстоящия двубой с Черно море в А група.