Спартак срещу Бдин във финала за Купата на Аматьорската лига

Назначиха съдии от Ловеч за мача Спартак - Ситомир

В Северозападна България вече е ясен финалът, който ще излъчи един от четирите полуфиналиста на национално ниво за Купата на Аматьорската лига. Противници ще бъдат Спартак-Плевен (Плевен) и Бдин 1923 (Видин). Срещата ще е на 29 октомври.

Съдийска тройка от Ловеч пък определиха от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново да ръководи предстоящия мач от 11-ия кръг на Северозападната "В" група между отборите на Спартак (Плевен) и Ситомир (Никопол), съобщава plevensport.eu. Главен рефер ще бъде Никола Петров, а негови асистенти - Ивелин Драгнев и Дочо Михов. За четвърти арбитър е избран Емил Любенов от Видин, а дежурен делегат на срещата ще е неговият съгражданин Иван Гаврилов.

Двата тима излизат в двубоя от коренно различни позиции, като домакините са абсолютни лидери в групата, а гостите от крайдунавския град са твърдо последни с актив от само една точка.

За "синьо-белите от Плевен няма да играе централния бранител Кристиян Григоров, който е наказан за един мач, заради натрупани пет поредни жълти картона. За състава от Никопол пък няма да излезе на терена Цветослав Караджов, който също търпи санкция от една среща, заради наказание.