Любо с нов клип навръх рождения си ден (ВИДЕО)

Плевенчанинът сe изправя срещу Апокалипсиса във видеото на "Знам"

Днес, 26 октомври, Любо Киров празнува своя рожден ден. Празникът за плевенчанина обаче е двоен, защото се състоя и премиерата на видеото към неговата най-нова песен "Знам".

Известният изпълнител и съдия в X Factor признава, че е вложил много желание и ентусиазъм в създаването на новия клип.

"Именно затова смятам, че заслужава да се роди на моята рождена дата”, обяснява певецът.

Новото видео е с изключително модернистична визия, която умело играе с темата за апокалипсиса. Режисьор е Васко Стефанов, който използва мащабния естествен декор на авиобаза Доброславци, за да пресъздаде апокалиптичната картина.

Главният герой във видеото е самият Любо Киров – облечен целия в черно, той смело крачи към своето бъдеще, разминавайки се с различни хора, съдби и предмети, въвлечени в ефектен ураган. В небето хвърчат хора, предмети, надежди и мечти. Нито те обаче, нито бездната, която се отваря пред героя накрая, могат да го спрат по пътя му към онова, в което вярва.

"Подобно нещо не е правено досега у нас. Това е дълго замислян проект, заснет с изключително модерна техника и страхотни ефекти”, споделя Любо. Клипът е впечатляващ не само заради контраста с лиричния текст, но и заради великолепно подбраните ефекти и сюжетни персонажи.

Екипът на plevenutre.bg пожелава здраве и още творчески върхове на Любо!