Двама плевенчани на големите концерти в "Гласът на България"

Зоя Мутишева и Селим Миров се класираха за финала на музикалното реалити

Кастинги „на тъмно“, вокални двубои и нокаут битки – край! Ясни са изпълнителите от отборите на Наско Пенев, Миро, Десислава и Орлин Горанов, които ще пеят на голямата сцена на концертите на живо в „Гласът на България“! По 8 участници от всеки отбор влизат във финална битка за титлата „Гласът на България“, но само един от тях ще триумфира.

Двама плевенчани също ще се борят за победа в хитовото музикално реалити - Селим Миров и Зоя Мутишева.

Селим е на 27 години от Плевен. Той започна участието си в третия сезон на шоуто с изпълнение на песента "Две следи", което впечатли Десислава. Във вокалните двубои Селим надделя над съотборника си Севин Сабриев и така си осигури място на голямата сцена на концертите на живо

Зоя е на 27 години от с. Горни Дъбник, но живее в Плевен от години. Тя стартира участието си в "Гласът на България" с изпълнение на песента "Плачещо сърце", което й осигури място в отбора на Миро. Зоя преодоля Митко Митев-Джаго и Ценка Филипова в единствения вокален трибой в настоящия сезон на шоуто.

Големите концерти на живо започват тази неделя – 2 ноември, от 20ч. по bTV! Не пропускайте вълнуващите изпълнения на живо на любимците си в шоуто!