Отчетно-изборно събрание проведе ГЕРБ - Долна Митрополия

Отчетно-изборно събрание проведе общинската структура на ГЕРБ в Долна Митрополия

Номинации за ръководство на общинската структура на ПП ГЕРБ в Долна Митрополия направиха членовете на партията на провелото се на трети ноември отчетно-изборно събрание в общинския център. На събранието присъства областният координатор на ГЕРБ Плевен и народен представител в 43-то Народно събрание Владислав Николов.

Пред членовете на партията Мирослав Траянов – общински координатор на ГЕРБ Долна Митрополия отчете резултатите от изминалия мандат на управление и последните избори за национален парламент през октомври.

„Местната организация винаги е заемала едно от челните места в областната структура на партията. Всички от населените места в областта са вземали участие във всички задължителни наши мероприятия.Общинската структура е показвала резултати на изборите близки до тези в големите градове и големите общини Плевен и Червен бряг.

На всички избори до момента община Долна Митрополия е давала трети резултат спрямо общинските структури на партия ГЕРБ на територията на област Плевен. Тази година партията е първа политическа сила в нашата община.