Слави: Изживяхме нещо, което никога няма да забравим

"Не мислех за победата, просто се забавлявах на сцената", сподели Крисия

"По време на изпълнението си се забавлявах, не съм мислила за победата", заяви в „Шоуто на Слави” по bTV спечелилата второ място в детската Евровизия Крисия Тодорова. Момичето призна, че дори да не е била класирана на второ място, нямало да се разплаче. "Важното е, че успях да пея на сцената в Малта, другото няма значение”, допълни малката певица.

Слави Трифонов пък разказа интересни подробности от кухнята на подготовката за участието на Крисия, Хасан и Ибрахим на детската Евровизия в Малта. Гейзери и комети са били предвидени да избухнат на припева на песента - те били предвидени и платени от Слави Трифонов. По преценка на Евгени Димитров обаче празничните експлозиви не били използвани, за да не се стресне изпълнителката. Маестрото от Плевен призна, че е изпитал невероятни емоции в Малта и те ще го държат още.

"В събота изживяхме нещо, което никога няма да забравим. Това е огромна крачка за България! Накарахте една цяла нация да се почувства уникално. Мога да го сравня само с емоциите от световното в САЩ 94.", обощи Слави.