Писателят Владо Даверов каза истината за побоя

Плевенчанинът призна, че е бил нападнат, но украсил случая заради бас

Писателят Владо Даверов проговори за скандалната история с побоя, която остави цяла България в недоумение. След поредица красноречиви версии,  той призна пред Нова тв, че наистина е бил нападнат пред блока си преди повече от седмица. Припомняме, че преди това - в предаването "Здравей, България" Даверов каза, че всичко е било рекламен трик. А трикът започна миналата седмица.

"Преди около 7- 8 месеца, с един мой приятел от детинство се хванахме на бас, че мога да изманипулирам манипулаторите – това сте вие, медиите. И сме се хванали на една бутилка уиски, той си мълчи. Аз не съм добър актьор, но знам как да изградя сюжет и го изградих”, обяснява плевенчанинът.

Нападение все пак е имало, както се вижда от белезите на Даверов. "Имам белег още, но това не е същественото. Аз го използвах просто, за да си довърша сюжета. Връщах се от Търново и бях купил на жена ми някакви деликатеси да се подмажа, че тя не ми позволява, нито децата ми, да пия алкохол, а бях изпил към стотина грама водка. Въобще не можах да разбера какво стана, те минаха за 10 секунди и заминаха и единствената ми загуба е, че каймата изчезна – предполагам, че съм я изпуснал”, разказа още писателят, който до преди няколко дни твърдеше, че е атакуван заради книгите си и е изял повече бой от Кубрат Пулев.