Селим напусна "Гласът на България"

Плевенчанинът си тръгва от музикалното шоу с високо вдигната глава

Още четирима участници напуснаха "Гласът на България" завинаги след четвъртия концерт на живо на 24 ноември. Сред тях е и един от плевенските представители - Селим.

В специалното издание на шоуто на 28 ноември по bTV станаха ясни резултатите от зрителския вот. В "Отбор Десислава" зрителите спасиха Кристина Иванова, а Селим Миров и Виктория Пенева се изправиха един срещу друг, но в крайна сметка напред продължи Виктория.

Селим отпадна от шоуто завинаги, но остави страхотни впечатления с изявите си и със сигурност няма за какво да съжалява.

27-годишният певец започна участието си в третия сезон на шоуто с изпълнение на песента "Две следи", което впечатли Десислава. Във вокалните двубои Селим надделя над съотборника си Севин Сабриев и така си осигури място на голямата сцена на концертите на живо.

"Сещам се сега за кастинга „на тъмно”, когато излязох на сцената. Ку-Ку Бенд започнаха да свирят песента, с която трябваше да се явя (Щурците и „Две следи”), но аз забравих текста. Много се притесних, даже мислех да спра бенда. Имах четири такта и трябваше да започна да пея, но добре че в последния момент устата ми сама се отвори и започна да пее песента...", с усмивка отбелязва Селим. която мечтае някой ден да запише дует с Васил Найденов.