Катя и Здравко от "Ритон" с новогодишни изненади за плевенчани

Посрещане по "плевенски" на Новата година с най-успешния български дует

След зашеметяващия концерт на дует Ритон миналия месец в зала 1 на НДК, Катя Михайлова и Здравко Желязков продължават да покоряват българската публика. Plevenutre.bg научи, че напоследък около звездите се случват любопитни събития. Едно от тях е записването на специална песен по повод 80-годишния юбилей на БНР "Наше радио" по музика на Стефан Димитров и текст на Иван Тенев и Александър Петров.

Но новините около тях не стихват и дуетът се „забърка“ с кулинарно участие на първото по рода си риалити в българската преса - "Звездите готвят с МЕТРО". Уменията им ще бъдат оценявани от шеф Юри Велев, оглавяващ кулинарното училище - МЕТРО Академия.

До края на годината остава малко време, а двамата певци са вече с покана от Община Плевен за празнично посрещане на Новата 2015-та година. Началото е в 21:30 ч. на 31 декември на площад „Възраждане“. Така плевенската публика ще получи присъствието и хитовете на музикалните идоли, заслужили да изпратят старата и посрещнат новата година на плевенска земя.