Калин Вельов ще гостува в Плевен на 16 декември

Българската музикална асоциация кани на дискусия плевенските музиканти

От БМА организират срещи на музикантите от всички гилдии в страната. След обиколките в Южна България, дойде ред и на Севера, където ще се проведат поредица от събития. Те са с цел представянето на организацията, вижданията й за развитието и предимствата, които ще имат музикантите. Творците ще се срещат с ръководствата на културните институти, с председателите на комисиите по култура в Община Плевен, както и в по-свободен формат с колегите си от максимално широк кръг жанрове.

Плевенчани ще могат да се срещнат с музикантите в залата на читалище „Съгласие“ от 13:00ч. на 16 декември. Екипът на БМА ще е в състав: Калин Вельов – изпълнителен директор, Невена Колева – юрист, ръководител администрация и Кръстина Денчева – PR & комуникации, координатор събития.

От БМА се обръщат с покана към всички плевенски музиканти да се чувстват свободно да изразят идеите и темите, които ги вълнуват и проблемите, които според тях са най-сериозни в региона. От своя страна членовете на БМА ще представят техните идеи и възгледи и начините, по които на този етап и в близко и по-далечно бъдеще считат, че ще могат да са полезни по места и на национално ниво.