Орлин Горанов за Зоя: Кристална и перфектна!

Зоя заби дует с Борис Солтарийски на полуфинала в "Гласът на България"

Тази неделя - 14 декември, bTV излъчи полуфиналната надпревара в третия сезон на най-гледаното музикално шоу "Гласът на България". Участниците в него вече са само 8, по двама от всеки отбор.

Неделният концерт протече с малко по-различен регламент от досегашните. Само от тази вечер гласовете на публиката и на треньора ще имат еднаква тежест - те ще бъдат събрани. Състезателят, събрал по-голям процент от общия сбор одобрение на треньор и публика, ще бъде победител в своя отбор и ще отиде на финал. Какви са резултатите от полуфиналната битка ще разберем в петък.

Снощи Зоя се представи в дует с Борис Солтарийски. Двамата изпяха песента "Единствени" и певицата от Плевенско за пореден път обра овациите.

"Зоя трябва да продължи напред, защото има изключителни възможности - висок, бистър и уникален диапазон. Страхотен глас има!", коментира Солатрсийки след изпълнението.

"Уникален пауър, страхотно изпълнение! Кристална, емоционална, перфектна, красива... Браво!", гласеше пък мнението на Орлин Горанов.