Ученици в помощ на "Подай ръка на животно в беда"

От организацията търсят помощ сред любителите на животните

От НПО „Подай ръка на животно в беда“ се обърнаха към интернет аудиторията с призив, че се нуждаят от средства в помощ на беззащитните животинки. Този път молбата е относно спешната нужда от 480 лв. за наем на базата, а срокът е само до 20 декември. Отговарящите за каузата молят всички от сърце, които имат възможност да помогнат. Адресите за дарения са изписани на страницата им във фейсбук.

Организаторите изказват и своите благодарности към учениците, които са помогнали като са почистили базата на пухкавите животинки. Също така децата са дарили и няколко необходими неща – три консерви за котки и три пакетчета със суха храна, чували за боклук и препарати за почистване. Така котетата и кучетата са получили освен нужната храна, то и нужната любов и внимание.

Но като всяка друга нужда и тази от храна намалява и от организацията призовават всички отново да поднесат храна за животните. Най-голяма нужда имат от суха храна и консерви, от препарати за почистване на под, мокри кърпи, чували за смет, моп, кофа, парцал. Също така и стари дрехи, завивки и всичко, което може да се ползва за постели. Желаещите да се включат в тези благородни изяви могат да се свържат с тях на лично съобщение в социалната мрежа.