Фолк звездата Татяна: Завистта е за слабите хора

Плевен Лайф

21-12-2014, 21:14

Снимка:

Татяна (Official)

Автор:

Георги Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Татяна: Чувствам се по-добре на 36, отколкото, когато бях на 22!

"Имам малко приятелки, но качествени“, споделя най-красивата родна изпълнителка

Татяна изпраща повече от успешна година, в която изстреля няколко хита, а преди дни пък спечели и приза за „Най-красива и перфектна визия“ от известен столичен клуб, който всяка година награждава най-големите родни звезди.

Татяна, честито за наградата “Най-красива и перфекна визия 2014”, която получи съвсем скоро. Kак се чувстваш?

Много благодаря, тази награда е много нeoчаквана за мен, имайки предвид, че преди всичко съм певица, но призът за най-красива певица наистина е нещо много специално за мен и много благодаря, разбира се.

Беспорно си много красива, със сигурност е имало доста твои колежки да ти завидят, че получаваш това признание - всяка от вас се старае да изглежда добре, а някои дори правят и доста корекции по себе си...

Завистта е е за слабите хора и за съжаление в България се срещат все повече такива, особено жени! Факт е, че и много жени са ми казвали че съм много красива. Гримьори, артисти, а дори и колеги и колежки, което е много мило!

Колко често ти казват че си красива? И повече мъже или жени ти отправят този комплимент?

(Смее се) Все пак съм дама и може би повече мъже, но това по никакъв начин не ме главозамайва, защото съм свикнала и го приемам за нещо нормално.

Как те опазва твоят мъж? Предполагам имаш много обожатели?

Може би помага, че ми е дал свободата да правя това, което обичам и мога. А всъщност това е и адреналинът, който ни държи толкова години заедно. Аз мисля, че ние всеки ден откриваме по нещо ново помежду ни. Връзката ни вече е от 17 години, което също заслужава награда (смее се).

Красивите жени имат ли истински приятелки и пречи ли ти понякога външността?

Нямам много приятелки. Малко са, но качествени. В годините, така наречени ''приятелки“ са се интересували от пикантното, което е свързано с работата ми и семейството ми, а не от това какъв човек съм. Интересували са се от проблемите ми повече, когато съм имала и такива, защото все пак и аз съм нормален човек като всички и нищо не ми е чуждо. В годините разбрах, че "приятелките в кавички" обичат да ме обсъждат, вместо да говорят за себе си, но явно животът им е скучен и не правят нищо по въпроса – предпочитат да живеят с моя.

Ти си рядко явление в попфолка. Красива, известна, а си с един мъж толкова много години. На какво се дължи това? Някои от твоите колежки смениха по няколко чифта мъже...

(Смее се)Много точно казано. Ами може би на това, че имам ценности, защото съм свикнала да се боря истински с живота. Господ ми е дал прекалено много качества, с които стоя здраво на земята и мога да преценя как бих се чувствала щастлива и пълноценна. Имам прекрасно семейство, което ми дава сигурност в живота, а това ме мотивира да работя на пълни обороти. В годините съм се доказала на моите фенове и моята публика. С течение на времето ангажиментите ми се увеличават, смятам, че правя все по добри песни и цялостни проекти, а Бог ме възнаграждава за всичко това.

Тази година беше доста успешна за теб откъм песни и клипове. Поздравления и за последния ти проект ''През сълзи обичам те''

Да, така е, направих три много успешни проекта. Имах много ангажименти из цялата страна, работих доста и определям годината си за много успешна и щастлива! Завършвам с баладата ''През сълзи побичам те'', която е много близко до моята душа и се радвам, че се открои като хит.

Какво си пожелаваш за новата година?

Пожелавам си само здраве, другото го имам. И разбира се късмет за нови хитове и много положителни емоции, които да ме мотивират в бъдещите проекти.