Пълната зала "Спартак" в Плевен показа любов, а не насилие!

От "Vandals Pleven" благодариха на всички, които уважиха спортното мероприятие

Коледният боксов турнир между фракциите на Левски показа, че спортът трябва да сплотява, а не да разединява и да води до войни. И бе пример, че трябва да бъде сложен край на изливането на агресия по стадионите и улиците, където може да пострадат невинни хора.

Стотици млади момчета и момичета се събраха в зала "Спартак" през уикенда, за да покажат именно това. Да покажат също така и любовта си към спорта, както и любовта си към великия клуб Левски. Въпреки неприятните събития от съботната вечер в Плевен, за което вина имат единици, провеждането на мащабното спортно състезание не бива да бъде помрачавано, а напротив - да бъде дадено за пример, че спортът е най-добрият лек срещу агресията.

От официалната страница на "Vandals Pleven" във Фейсбук изразиха благодарност на всички, които уважиха събитието.

"Изказваме благодарности на всички организации, включили се в боксовия турнир на 20-ти декември. За нас беше чест, да приемем такова мащабно спортно състезание в нашия град и се радваме, че вие го уважихте. Специални благодарности на "Боксов клуб София-Запад" и "Националния клуб на привържениците на Левски", за огромната помощ свързана с организацията на мероприятието! (Организации, включили се в турнира: София-Запад, Южна Дивизия, Синя Хунта, HD boys, Old capital boys, Blue boys Troyan, Ултрас Видин, Blue terror Ruse, Ултра Варна, Младата бригада Пазарджик, Сини хуни Перник, клуб Добрич).", се казва в изявлението.