Плевенски кръчмари атакуват "Кошмари в кухнята" с шеф Манчев

Ресторантьори от Плевен напират за участие в кулинарното шоу на Нова тв

Собственици на малки ресторанти и популярни места с изгубена слава в Плевен ще атакуват "Кошмари в кухнята", научи plevenutre.bg. Кулинарното шоу на шеф Манчев се готви за своя втори сезон, a сред записалите се вече кандидати има собственици на заведения от нашия град. Дали ще бъдат избрани за финалния етап, ще стане ясно на старта на сезона.

"Всеки ресторант, в който влизаме, е на ръба на оцеляването и на практика пред фалит. Причините за това са най-различни - безобразна хигиена, лош мениджмънт, семейна драма, кризата в обществото или в личния живот на неговите собственици. Моята задача е да ги сблъскам с действителността, дори това да е кошмарно болезнено. В това шоу аз съм строг и безкомпромисен - или се променяш, или затваряш!", казва шеф Манчев.

В "Кошмари в кухнята" той буквално съблича кирливи ризи, изпира ги и ги простира. От самите ресторантьори зависи дали ще облекат чистите си дрехи обаче, за да променят и своя живот, и живота на своя ресторант, коментират от Нова тв.

"Успявам много бързо да видя проблемите в един ресторант, намирам решения за развитието му и правилното му функциониране, но само неговият собственик може да реши дали ще следват моите препоръки или ще продължи надолу към пълна гибел на своя бизнес", споделя още шеф Манчев.