Младежката структура на ГЕРБ изпрати успешна година

В новата визия за 2015 г. подчертават образование, професионална реализация, иновации и разработване на политически идеи

През изминалата година младежката структура на ПП ГЕРБ е показала изключителна активност. Годината е била наситена от политически събития, сред които и провеждането на две предизборни кампании с красноречиви резултати - най-младите депутати в местния и европейския парламент са кадри на младежката организация на ГЕРБ.

През декември, националното ръководство на МГЕРБ проведе работни срещи с ръководството на младежката структура на ЕНП (YEPP), както и с това на Европейските демократични студенти.

На национално ниво, младежите от ГЕРБ са показали активна гражданска позиция по много обществено значими теми. Плевенската структура на МГЕРБ отбеляза една изключително ползотворна година, като продължи да развива своите инициативи, както и да създава нови такива. Изключително голям успех отбеляза инициативата, свързана със здравословния начин на живот, която беше реализирана в шест общини на територията на областта.

През пролетта на 2014-та Плевен стана домакин на политическа академия под надслов „Предстоящият избор – десни идеи за една по-добра Европа”. Академията очерта ясна рамка за политиката на ПП ГЕРБ на европейско ниво, а участниците, които присъстваха на събитието, бяха представители на структурите на МГЕРБ от цяла северна България.

Визията, която очертават за 2015 г. и върху която ще работи активно цялото ръководство на МГЕРБ Плевен се базира на принципи като добро образование, професионална реализация, насърчаване на младите хора към участие в политическия и обществения живот на страната, както и разработването на иновации в сферата на младежките политики.