"Старт в кариерата" получиха петима младежи от Плевен

Младежите са назначени на работа в Областна администрация Плевен по програмата

Михаил Христов и Цветомира Пандева са новите попълнения от юристи в Дирекция "Административно-правно обслужване и управление на собствеността". Другите трима младежи са назначени в Дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост". Виктор Петров е инженер „Архитектура, строителство и геодезия”, Мадлена Колева е завършила финанси, а Ирен Ангелова е с хуманитарна специалност – английска филология.

Съгласно изискванията на програмата всички са на възраст до 29 години, регистрирани в Бюрото по труда и за тях това е първо работно място по специалността, която са завършили. Младежите са назначени на длъжност младши експерт.

В продължение на девет месеца, какъвто е срокът на програмата, те ще натрупат опит, практически познания и самочувствие в реална работна среда, което ще бъде добър старт за тяхното бъдещо професионално развитие.

Младежите споделиха, че са впечатлени от позитивизма, добрата организация на работа и професионализма на служителите в двете дирекции на Областна администрация Плевен.