Рапърът от Плевен S.E.V атакува хип-хоп сцената (ВИДЕО)

25-годишният плевенчанин е благодарен на приятелите си, които го окуражили да не изоставя музиката

25-годишният Севдалин Терзиев - S.E.V e oт Плевен. Занимава се с музика от дълго време и споделя, че в началото всичко започнало като игра, просто хоби.

„Нещата станаха супер случайно. Записвах си музика от касетка на касетка, някакви рап истории. Тогава беше още времето на касетофоните“, спомня си с усмивка той. Касетофонът е имал копче “MIC”, което явно бил натиснал по погрешка. След записването пуснал касетката да види какво е станало и чул собствения си глас върху музиката. „Тогава разбрах за какво иде реч. Зарибих се, беше ми като играчка. Лека-полека започнах по-сериозно и по-сериозно да се занимавам с рап. Технологиите ми дадоха още тласък, видях, че може да продължа да се занимавам сериозно и така стартира всичко“, разказва S.E.V.

Плевенчанинът признава, че имал доста дълъг период от време, през който не се занимавал с музика. Приятелите му обаче го накарали да се върне към страстта си, за което той им е много благодарен.

„Не мислех че ще продължа. Не съм имал явно достатъчна подкрепа. Приятелите ми повтаряха постоянно, че съм доста по-добър от другите, които излизат в момента, че силата ми е в рапа и не трябва да спирам. Това беше най-силното нещо от тяхна страна – подкрепата им. Сега също ми помагат страшно много с разпространението на нещата, които правя. Знаете, че рекламата е най-важният фактор. Давам пример с новите „поп рапъри“, които нямат понятие от музика и флоу, но имат нужните връзки и пари“, казва Севдалин.

От миналата година той започнал да влага средства, доколкото му позволяват възможностите, за реализирането на по-големи неща.

„Музиката е скъпо удоволствие и това ме ограничава до някаква степен, но няма спирачки вече. Имам доста неща за правене и неща, които се правят в момента. Ще се слушат, ще се гледат. Всичко с времето си. Правя всичко, което трябва и е по силите ми. И ще продължавам да го правя“, завършва S.E.V