Община Плевен обяви открит конкурс за добив на дървесина

Имотът се намира на землище в с. Горталово, а общото количество на дървесината е 80 пл.куб.м

Община Плевен обяви открит конкурс с предварително представяне на предложенията на участниците в администрацията на Община Плевен за „Добив на дървесина до временен склад от общински горски територии”. Конкурсът е по реда на Наредба за условията и реда за възлагане изпълнението на дейности в горските територии - държавна и общинска собственост, и за ползването на дървесина и недървесни горски продукти.

Имотът се намира на землище в с. Горталово. Общото прогнозно количество на дървесината е 80 пл.куб.м, от които: цер – 35 пл.куб.м, келяв габър – 30 пл.куб.м, мъждрян – 15 пл.куб.м. Стойността на обекта е 1600 лв. без ДДС при единична цена за добив – 20 лв. за 1 плътен куб.м.

Гаранцията за участие е 80 лв., които представляват 5 % от стойността на обекта. Договорът трябва да се изпълни най-късно до 31 март 2015 г. Желаещите могат да подават своите оферти от 15 до 27 януари в Центъра за административно обслужване на граждани при Община Плевен, пл.„Възраждане”№4.

Конкурсът ще се проведе на 29 януари от 10 ч. в Заседателната зала, етаж 3, в сградата на Община Плевен. При липса на кандидати или при необявен спечелил участник, повторен конкурс да се проведе на 3 февруари по същото време и на същото място.