30 хиляди евро не стигат на момче от Плевен, за да пребори тумор

23-годишният Никола Ботев се нуждае от лечение в Турция

Трогателно писмо във Фейсбук прикова вниманието на всички плевенчани. Публикацията е на Стилияна Ботева, която по изключително оригинален и ненатрапчив начин споделя за здравословния проблем на свой братовчед. Никола Ботев бил диагностициран през миналата година с тумор, а по-късно и метастаза на белия дроб... Ето какво написа и неговата братовчедка в социалната мрежа:

"Знам всички бързате за някъде, нали! Някои бързат да откраднат миг с любим човек, други се взират напразно в екраните на проклетите си смартфони, а трети пък просто щракат селфита за самочувствие! Така...бууум...тряс и прас!?? И насред цялата тази мултимедийна лудница нахлувам аз, семейството ми и една истинска история на едно 23 годишно момче от Плевен. Той се казва Никола Ботев и е мой братовчед. Освен че е мой братовчед, той е мечтател, остроумник и смелчага! Смелчага е, защото вече от година се бори с някакъв си "Инфламаторен миофибробластен тумор"... Казвам "някакъв си", не защото подценявам противника, а защото съм сигурна, че ще го победим...и точка по въпроса! От победата над мръсника, обаче ни делят едни 30 000 евро, за да изпратим Ники в "Анадолу медицински център" в Истанбул, където лекарите дават добри прогнози за неговото възстановяване!

Мили мои добри приятели, ако чувствате, че искате да дарите на Ники още много усмивки и да му върнете правото да мечтае, моля пишете ми на лично съобщение или пък просто дарете по тази сметка : БАНКА "ОББ" АД IBAN:BG15UBBS80021028317940".