"Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев" влезе в библиотеката на СОУ "Иван Вазов"

СОУ "Иван Вазов" е поредното плевенско училище, което се сдоби с книгата, посветена на световния шампион по бокс

СОУ "Иван Вазов" е поредното плевенско училище, което пожела да се сдобие с книгата "Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев" за своята библиотека. От школото закупиха 10 бройки, които ще са на разположение на учениците по всяко време. Книгите са специално надписани от световния шампион и автора Георги Стоянов, за когото посещението в училището бе по-специално, тъй като е учил в него oт 1-ви до 12-ти клас.

"12 години от живота ми са минали тук и е огромно удоволствие, че отново имам възможността да се разходя по коридорите на любимото си училище. Още по мое време СОУ "Иван Вазов" бе сред най-престижните училища в Плевен, но сега се убеждавам, че наистина базата се е развила изключително много, за което г-н Димитър Митев е положил огромни усилия", сподели главният редактор на plevenutre.bg при срещата си с директора на школото и бивши преподаватели. Той пое ангажимента много скоро с Детелин Далаклиев да проведат среща с учениците и те да имат възможността да се докоснат отблизо до големия плевенски спортист.

През 2014-та с една от най-продаваните книги за годината "Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев" се сдобиха и библиотеките на СУ "Георги Бенковски", ОУ "Христо Ботев" и ДФСГ "ИНТЕЛЕКТ".